Basketbol formalarımız neden GSStore'da yok?

Sezon başında Murat Özyer "çok az basketbol forması satıyoruz, daha fazla ilgi gerekiyor" demişti malum. Aylardır bekliyoruz ama benim Abdi İpekçi'de gözlemleyebildiğim kadarıyla sadece iki-üç çeşit tişört satılıyor, başka bir şeye rastlamadım daha. Ayrıca gsstore.org'da da hiç bir formamızın satışı yok.

Sınırlı sayıda da olsa forma satışı yapsanız ve isteyenler bu şekilde şubeye katkıda bulunsa fena mı olur sayın şube yetkilileri? Bari şu işi doğru düzgün yapsanız?

Şu linkteki görüntüden utanıyor musunuz? Umarım utanıyorsunuzdur. Aylardır aynı: http://gsstore.org/urunListele.asp?bolumID=151

Kasım ayında Champion ile imza töreni yapıldığında, Aralık ayında ürünlerin strore mağazalarda satışına başlanılacağı söylenmişti. Hala bir gelişme yok. Sezon sonu geliyor. Artık bu saatten sonra satmazlar heralde...

Bence satılmamasında da fayda var. Bu sene geçiş senesiydi. Aceleye gelmiş forma ve ekipmanlarla sezona başladık. Champion seneye daha iyi hazırlanıp, üzerinde daha fazla çalışılmış tasarımlarla gelir muhtemelen ve direk yeni sezon ürünleri storelarda satılmaya başlanır. Ancak serzenişinizde haklısınız; bu zamana dek basketbol ve voleybol ürünlerinin satılamamış olması nahoş bir durum...

Kasım ayında Champion ile imza töreni yapıldığında, Aralık ayında ürünlerin strore mağazalarda satışına başlanılacağı söylenmişti. Hala bir gelişme yok. Sezon sonu geliyor. Artık bu saatten sonra satmazlar heralde...

Bence satılmamasında da fayda var. Bu sene geçiş senesiydi. Aceleye gelmiş forma ve ekipmanlarla sezona başladık. Champion seneye daha iyi hazırlanıp, üzerinde daha fazla çalışılmış tasarımlarla gelir muhtemelen ve direk yeni sezon ürünleri storelarda satılmaya başlanır. Ancak serzenişinizde haklısınız; bu zamana dek basketbol ve voleybol ürünlerinin satılamamış olması nahoş bir durum...

Kırmızı ve parçalı formamızı çok beğeniyordum ben Bora abi. Çıksaydı birini kesin alacaktım ama yaprak kımıldamıyor.

Geçen gün GS Store Müdürü konuya ilişkin bir açıklama yapmıştı Twitter´da. "Basketbol ve voleybol formaları: Maalesef Champion´dan kaynaklanan gecikme var. Gecikme nedeniyle üzgünüz, sorunu çözme uğraşındayız."

Neyin uğraşı bu? Sezon açılalı 6 ay oldu... Bari gelecek sezonun ürünleri ile ilgili görüşmeye başlansın, malum önümüzdeki sezona ancak yetişir!

Ağustos ayında imzalanmış sponsorluk sözleşmesi kapsamında hala takımlarımızın orjinal ekipmanlarını teslim edememiş bir firmadan forma satışını beklemek fazla iyimserlik olur.

Erkek basketbol takımımızın formaları teslim edildiğinde herkes formaların teslim edildiğini düşündü ancak kadın basketbol takımımız hala Türkiy'de üretilip üzerine sponsor firmanın logosunun basıldığı formalar ile mücadele ediyor. Sadece Türkiye kupası finali öncesinde teslim edilen bir takım orjinal parçalı forma var. Diğer tüm ürünler Türkiye'de üretilen kalitesiz ürünler.

Ayrıca oyuncularımızın antremanlarda kullandıkları ürünler de maalesef içler acısı. Voleyboldaki durumu tam bilmiyorum ama bir arkadaşım orada da hala geçici formaların kullanıldığını ifade etmişti.

Sponsor firmanın resmi facebook sayfasına kadın basketbol takımına formaları teslim etmemiş olmalarından duyduğum rahatsızlığı dile getiren bir eleştiriyi yazdığımda buna cevap vermek yerine beni engellemeyi tercih ettiler. Liseli gibi :))

Son olarak geçtiğimiz günlerde Cevahir AVM'deki mağazalarından yönetime ait elektronik posta adresini istedim, bana cevahir@runtek.com.tr olduğunu ve bu adrese gönderilen maillerin yönetim tarafından da görüldüğünü ifade ettiler.

Ben de eleştirilerimi bu adrese gönderdim. Gönderdiğim elektronik postayı Nurettin KANTARELLİ Bey'e de cc'ledim.