Basketbol Maçlarımızda neler görmek istersiniz ?

Arma için savaşan bir takım,deli gibi tezauvrat yapan taraftarlarla dolu bir salon...Öle saçma sapan pon pon kız filan istemez...
 
Ama Avrupa maçlarında yasak değil diye biliyorum.Çünkü Ülker maçlarına gittiğim zaman herkes davul kapıp kulağımızın dibinde vuruyorlardı.Sanki Ülker lehine tezahürat yapıyormuşum gibi :p :)
 
yaa bence dansçı kızlar ve güzel ve bize yakışır dandik olmaması şartıyla şu almanyadaki 2006 dünya şampiyonasındaki maskota benzeyen bir maskot şık olurdu .
 
Herşeyden önce saha kenarında ki Darüşşafaka yazısının kalkması eğer maçlarımızı orada oynayacaksan salonun bize ait olduğu hissi uyandırılmalı.Sahada ki yeşil renk yerine sarı yada kırmızının hakim olması.
 
Emre ŞATIR' Alıntı:
iki kelime ile basketbol seyircisi!!!!

Aynen öyle . Sırbıstan takımıyla oynadğımız maç vardı burada 15 sayıyla yendiğimiz Hemofarm maçı toplasan 300 kişiyi geçmezdi taraftar sayısı ama öyle bir baskı vardı ki sanırsın 3000 kişi bize öyle seyirci lazım.
 
katılıyorum, uleb maçları çok güzel geçiyordu. maçlara az kişi geliyordu ama gelenler bilinçli taraftar ve basketboldan anlayan kişiler oluyordu.
 
Galatasaraylı basketbolseverlerin buluşma adresi www.gsbasket.org sitesinde taraftarlar basketbol maçlarında görmek istediklerini yazdı.

www.gsbasket.org sitesinde açılan bir konu başlığı altında taraftalar Galatasaray Cafe Crown'ın oyandığı karşılaşmalarda salonda görmek istediklerini sıraladılar.buna göre taraftarlar, Öncelikle bilinçli seyircilerin doldurduğu "sigara dumanından arındırılmış" bir salonda, oluşuturulacak iddialı bir kadroyu izlemek istediklerini ifade ederlerken "Aslan maskotu" üyelerin büyük çoğunluğunun ortak arzusu olarak göze çarpıyor. Devre aralarında mini konserler, küçük oyunlar, ışık şovları ve ponpon kızlar-dans gösterileri dikkat çeken diğer beklentiler arasında yer alıyor.
Karşılaşmaların dolu salonlarda keyifle izlenmesini sağlayacak olan bu haklı beklentilerin Liglerimizde oynanan tüm karşılaşmalarda uygulanarak Türk basketbolunun daha da ileriye gitmesi basketdergisi.com olarak bizlerinde en büyük arzusu. Umarız bu uygulanabilirliği pek zor olmayan istekler en kısa zamanda tüm salonlarımızda hayata geçer.



Biz olmasak bu site nereden haber bulacak bilmiyorum :)
 

Üst