Grubu 1. tamamlarsak bundan sonraki aşama nasıl oluyor? Yeni bir grup mu kuruluyor? Geçen sene üst tura çıktığımızda yanlış hatırlamıyorsam 4‘lü yeni bir grupta oynamıştık değil mi?
Son düzenleme:
Can Korkmaz berbat bir sezon geçiriyor. Alamadığımız için hayıflanacağımız oyuncu Kartal Özmızrak olmalı. Haziran'da kontratı bitmişti. İstediği paraları versek şu an çok rahatlardık.Benzer fiyata Daçka ile imzalayan C.Korkmaz varken Yunus'u alarak neyi düşündük acaba?
Transfer sezonu başlar başlamaz sanki ligin en iyi yerlileriymiş gibi Yunus ile Mahir'i aldık. Bir de kontratları iki yıllıktı sanırım.Aman elimizden falan kaparlar. İkisini de 10 dakika sahaya atamıyorsun
Blackshear Japonya'da çok iyi gitmiyor kötü değil ama bizdeki gibi değil belki döner diye aklımdan geçiyordu yazarken.Abi farkindayim onun da sonucta sezon basi 4 numara olarak geldi Blackshear yerine.Yoksa su anda da 3 oynuyor mesela.
Valla insallah dediginiz gibi olur.Size yazdigim cevapta Angelo’nun sezon basindaki planlamasindaki yerini yazmistim.Ama su an Blackshear’in herhangi bir donus durumunda Angelo dediginiz gibi 3’te de isimizi gorur.Blackshear Japonya'da çok iyi gitmiyor kötü değil ama bizdeki gibi değil belki döner diye aklımdan geçiyordu yazarken.
Kesinlikle öyle de ne alaka anlamadım kusura bakmayınGs Nef değil Anlı Şanlı GALATASARAY
Sözleşmesi 2023’te bitiyormuş ama +1 yıllık opsiyonu varmış. Bu bilgi doğruysa opsiyonu kullanıp,ek olarak +1 yıl daha olmak üzere toplam 2 yıl sözleşme uzatılmalı.Hemen Sadık'ın sözleşmesi uzatılmalı. Bugün yine müthişti.
Kesinlikle öyle de ne alaka anlamadım kusura bakmayın
Haddinizi bilerek yazın.Ben troll falan değilim yöneticiler de ip adresine bakarak anlayabilir.Özür bekliyorum sizdenGit trollüğünü Beko forumlarında yap şekilden şekile girdin … delisi .
Senin o Agah isimli deli olduğuna adım kadar eminimHaddinizi bilerek yazın.Ben troll falan değilim yöneticiler de ip adresine bakarak anlayabilir.Özür bekliyorum sizden
Sinan bey ben troll olmadığımı yöneticilere ispat edebilirim ama siz edemezsiniz, ya özür dileyin ya da daha fazla muhatap olmayınSenin o Agah isimli deli olduğuna adım kadar eminim
Sinan bey ben troll olmadığımı yöneticilere ispat edebilirim ama siz edemezsiniz, ya özür dileyin ya da daha fazla muhatap olmayın
Can Korkmaz berbat bir sezon geçiriyor. Alamadığımız için hayıflanacağımız oyuncu Kartal Özmızrak olmalı. Haziran'da kontratı bitmişti. İstediği paraları versek şu an çok rahatlardık.
Aynı şekilde Samet Geyik'in de Fenerbahçe'ye gitmesi durumumuzu çok zorladı. Ahmet Düverioğlu Fenerbahçeli olduğu için teklif bile vermemişiz ama Samet Geyik'i kaptırmamak gerekirdi. Mahir Ağva kazması en temel basketbol hareketlerini yapmaktan uzak.
Berk Uğurlu'da kötü bir sezon geçiriyor. Ayrıca fanatik Fenerbahçeli olduğu bilindiğinden Düverioğlu gibi ona da teklif yapmamışız yaz aylarında.Can ile Yunus aynı maliyete imzaladılar. Kartal ise yaklaşık 2 katına oynuyor Bahçeşeir'de. Yoksa herhalde Kartal'ı olmadı Berk'i tercih ederim
8 grup birincisi direkt son 16 ya kalıyor. Kalan 8 kontenjan için 8 grubun 2. ve 3. leri eleme maçı yapacaklar. Kazanan son 16 ya devam edecek.Grubu 1. tamamlarsak bundan sonraki aşama nasıl oluyor? Yeni bir grup mu kuruluyor? Geçen sene üst tura çıktığımızda yanlış hatırlamıyorsam 4‘lü yeni bir grupta oynamıştık değil mi?