Basketbol Şampiyonlar Ligi 4. Maç Galatasaray Nef - Hapoel U-Net Holon

Ragland’a özellikle dikkat eder ve kısaların ritm bulmasına engel olursak. Son maçta ki gibi yay gerisinden 40 adet 3 sayı denemezsek atmosferimizle beraber her averajı alırız
 
Ligde yüzde 28 ile 3 luk atan Ennis 5/5 başladı. Mahir ve Hummer iyi niyetli ama neden kaliteli yerli uzun ve gerçek bir 4/5 almadınız ya. Ribaundda zorlanıyoruz Mahir in yeteneği kısıtlı
 
Caloiaro ve Hummer felaket başladı. Mahir'i ise konuşmaya bile gerek yok. Bizde oynayabildiği için bize para ödemesi gerekiyor. Yeteneksizliği Fatih Solak'la yarışır.
 
Şu yaptığımız son 3 fauldeki savunmamız rezalet.Mcgee üçlüğü atmıssın ritimi yakalamak üzereyiz elini sokup 3'lüyorsun.Ennis adamın arkasında kalıyor faul yapıyoruz.Bost Göksenin'in adamına yöneliyor basit sayı yiyebilecekken yine faul yapıyoruz.
 
Floyd girdikten sonra 2 pozisyonda da rakip kisalara cemberi gostermedi.Savunmada switch yapabilen en son 5 numaramiz kimdi cidden hatirlamiyorum.Lasme falandi herhalde.
 
Ben Floyd'un kısa süredeki girişini gayet olumlu buldum.Ragland ve Erick Green zor şutlar denedi ki Green çemberi bile bulamadı.Hızlı hücumdada seri şekilde Göksenin'e boş atışı sağladı.
 
Ennis ve Sadık'a bir oyuncu daha yardım edebilirse bu maçı kazanırız. Rakip oldukça kısa ve savunmada kraker gibi dağılan bir takım.
 

Üst