Play In oynayacağız BCL hedeflerinden uzaklaşıyoruz
Dee bost da dahil hiç bir yabancı oyuncumuz vazgeçilmez değil bence. Dee bost geçen seneki gibi asla oynamıyor. Canı isteyince skorer yönünü ortaya koyuyor. Derbi maçında çok net görüldü bu. Çok acı ama Dee resmen maç seçiyor.Şu iki husus varki: klübün geleceğini olumsuz etkiliyor.birincisi: Galatasaray'ımızın illaki liseli,bir başkana teslim edilmesi.ikincisi:bu klüp bir futbol klübüdür,şeklindeki yönetim anlayışı.tam tersine...Galatasaray fc' değil, galarasaray sk'dır.artık furbol, dışında amatör branşlarada, önem verilmeli.merhum, mustafa cengiz, başkan göreve geleli; bir kaç gün iken, bir konuşmasında:basketbol, ve voleybol, a.ş. olarak iki şubeyi, sponsorlar yardımı ile; mutlaka şaha kaldırmak, şampiyonluklar yaşamak, için bazı düşüncelerimiz var dedi.biz, yıllardır bu amatör branşları, sırtında kambur, gören bir yönetim, anlayışında değiliz demişti.mekanı cennet olsun .yıllar önce ezeli rakibimiz mener1907'nin başkanı, olan aziz yıldırım, amatör branşlara, sponsorlar bularak; o şubelerin çoğunun, şampiyonluk sayısı, olarak bizim, önümüze geçmesi için her imkanı sağladı.ki o mener1907, yıllar önce amatör şubelerin, kapısına kilit vurmayı düşünüyordu. Şimdi işler tersine döndü.adamlar, kıs kıs ,değil kahkahalar, ile bize gülüyor.bir hafta iyi, üç hafta kötü, idare et modunda,takım ne ligde, ne avrupada, bir yere varamaz.bu sezonki yağ,un,şeker, ortada.yapılacak helva, pek tat vermeyecek.ancak görünen oki bu takımda, mücadele ettiğini zanneden, ve bu formayı, hak etmeyen kişiler var. Bunlarda ısrarcı olup,hele sezon sonu bir gelsin demektense; takas+para vs.şeklinde başka takımlara, en kısa sürede yollanılıp, yerlerine bu takımda, mücadele etmeye hevesli gençler, takıma motive edilmeli; geleceğin takımını, oluşturmak adına adımlar atılmalıdır.de bost, haricindeki yabancıların mukaveleleri, gözden geçirilmeli,melo trimble,canaan,ayarında kalite yabancılar, ile uzun vadeli düşünülerek,anlaşma yoluna gidilmelidir. Tren bu sezon kaçtımı?ben, artık şu klişe: lig bitmedi umutlu olalım, lafını bu sezon, kullanmak istemiyorum.çünkü her şey ortada.♥