Basketbol şubesine bakış, maçlara iştirak?

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 1178
  • Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 1178

Misafir
Sitedeki arkadaşların bu seneki durum hakkında yorumlarını merak ediyorum gerçekten. Erkek takımına yapılan transferler, salon değişimi, bayan takımındaki durumlar (zafer kalaycıoğlu, nilay yiğit transferi) vb. gibi.

Neler düşünüyorsunuz arkadaşlar?Özellikle basketbol takımlarımızın maçlarını sürekli takip edip destekleyenler bu sene de buna devam edeceklermi yoksa içinizde bir kırgınlık varmı. Şahsen ben kendi adıma biraz soğudum basketbol şubesinden ve maçlara gitmeye devam edermiyim kararsızım. Tabiki armayı yanız bırakmak olmaz ama işte insanın canını sıkan şeyler var.
 
Gelecek bizim!

Bundan şüphem yok gelecek bizim, birkaç seneye kadar Türkiye'nin en güçlü basketbol takımlarından biri olacağız, fakat bugünler sıkıntılı!

Yinede umutsuz değiliz!

Evet aslan armamız bize umut vermeli, bizler bu armanın peşinde olduğumuz sürece sıkıntılı dönemlerdede vakur durabiliriz, bunun için şimdi armaya sahip çıkma zamanı diyorum.


En büyük transfer A.İpekçi ve biziz!

Evet bu sezon A.İpekçi'ye geçerek yönetimimiz doğru bir hamle yaptı, GS nin gerçek potansiyeli ortaya çıkacak, daha merkezi ve daha büyük bir salona geçmenin avantajını göreceğiz, şansımız yaver giderse takımımız iyi bir seri yaparsa salona kaç kişi gelecek herkes görecek!

Aslantepe yaktın basketi!

Bence GS tarihinin bir kırılma noktasıda Aslantepeye geçiş olacak, bunun diğer branşlarada olumlu etkisi olacak, bu sene geçememiş olmamız çok kötü oldu....


Yarın bizimdir arkadaşlar!

Bunu unutmadan herşeye rağmen bugüne destek olalım!
 
Mert Bey,

Kendi adıma maçları takip etsem de sizind e söykediğiniz gibi ski hevesimin kalmadığını söyleyebilirim.

Bir basketbolsever olarak gidip takip edeceğiz gibi görünüyor. Elbette, zaman zaman çoşarız; ama iki yıl önceki havayı kendi adıma yakalamam imkansız. Yapılanlar insanın aidiyet duygusunu köreltiyor maalesef.
 

Üst