Basketbol Şubesinin Özerk olduğuna inanıyor musunuz?

Basketbol Şubesinin Özerk olduğuna inanıyor musunuz?

  • A)Evet

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    10
Ünsal Y.' Alıntı:
Mithat bey; verdiğiniz bilgilerden bir kısmının doğru olmadığı kanısındayım...


O zaman bende senin yanlış bir kanıya sahip olduğunu üzülerek söylemek zorundayım.Sevgili kardeşim gerçekler acıdır her ne kadar kabul etmesekte,yalnız benim yazdıklarımın gerçek dışı olduğunu belirtirken neden karşısına doğrusunu yazmıyorsun.Eğer konuya vakıf isen bunu yapman lazım yok değil isen bilmediğin bir konuda neden bir fikir beyan etme ihtiyacı hissediyorsun onuda anlamış değilim.

Alın size bir komplo teorisi Beşiktaş aslında daçka maçına yedek bir beşle başlayıp maça önem vermiyecekti ki !! sponsorun ricası ile maça asıldılar.Diye bir duyumum oldu doğru veya yalan demiyorum ama Beşiktaşın maça asılmasınada bir anlam veremiyorum.Çünkü ilerki turda karşılaşabilirler
 
Beşiktaşın maça gayet asılması doğrudur ne de olsa istedikleri ve ihtiyaç oldukları galibiyetleri bize karşı her zaman alıyorlar bence kendi ihtiyaçları bakımından Daşkayı yenmeleri gayet doğal...

Kulubun özerk olmadıgı sponsora resmen bağlı oldugu idari ve teknik kadrodan belli olmuyormu hala neyi tartışıyoruz ki ?
 
Mithat abi verdiğin bilgiler için teşekkürler.Bende hayır şıkkına oyumu veriyorum.Ve artık böyle her işimize karışan hemde ezeli rakimize ismini,bütün eurolig haklarını veren ve onlara tonlarca para yağdırırken bize artakalanları veren bir sponspordan en kısa zamanda ayrılamamızı diliyorum.
 
Mithat Duran' Alıntı:
[quote="Ünsal Y.":a6mg7dtr]Mithat bey; verdiğiniz bilgilerden bir kısmının doğru olmadığı kanısındayım...


O zaman bende senin yanlış bir kanıya sahip olduğunu üzülerek söylemek zorundayım.Sevgili kardeşim gerçekler acıdır her ne kadar kabul etmesekte,yalnız benim yazdıklarımın gerçek dışı olduğunu belirtirken neden karşısına doğrusunu yazmıyorsun.Eğer konuya vakıf isen bunu yapman lazım yok değil isen bilmediğin bir konuda neden bir fikir beyan etme ihtiyacı hissediyorsun onuda anlamış değilim.

Alın size bir komplo teorisi Beşiktaş aslında daçka maçına yedek bir beşle başlayıp maça önem vermiyecekti ki !! sponsorun ricası ile maça asıldılar.Diye bir duyumum oldu doğru veya yalan demiyorum ama Beşiktaşın maça asılmasınada bir anlam veremiyorum.Çünkü ilerki turda karşılaşabilirler[/quote:a6mg7dtr]

Konuya yeteri kadar vakıfım. Hatta bazı noktalarda yeterinden de vakıf olduğumu düşünüyorum. Ama takdir edersiniz ki herşey uluorta anlatılmaz; bir uygun vakitte konuşma fırsatı buluruz illa ki.
 
Tabii ki hayır. Halen basketbol şubemiz, futbol takımının bütçesinden yararlanıyor yada destek alıyor. Bu sayede özerk olamıyor. Bizim tüm branşlarda ekonomik gelişme gösterip gerçekten özerklik yapmamız için sportif a.ş. yi kapatmamız lazım. Holdingleşmeye başlamamız lazım yoksa ekonomik sıkıntılar devam eder. Tüm branşlar futbol şubesinin eline bakar.
 
Özeklik konusunu şöyle anlatabilirim ; özerklik ilk Yalçın GRANİT döneminde denendi.. Eski Galatasaraylı ağabeylerden bir komite oluşturuldu.. Lafta özerk fakat kulübün onayı olmadan hiç birşey yapamayan.. Sorumululuğu insanlar önünde ağabeylere yükleyen.. Şubeden tamamen sorumluluğunu çekmiş gibi gözüken Başkan ve Yönetim.. Bu işin asıl fikri ; Diğer amatör şubelerin, Başkanların ve Yönetim Kurullarının başını ağrıtmamasını sağlamak. Yanii Tüm enerjilerini Futbola vermek isteyen Başkan ve Yöneticilere özgürlüklerini sağlamak..

Bu o zamanki denenen sanki bir beyaz gölge harekatı yada don kişotluktu diyebiliriz...

Şimdi bu özerkliğin daha modern hali yada yeni sürümü uygulanıyor... Para ve güncellik var.. Yönetim tarzının eskisinden farkı yok.. Başkan ve Yönetimin kafası rahat paralar ödeniyor sıkıntı yok.. Futbola vakit artık daha fazla...

Uzun lafın kısası özerklik kandırmacadır, parayı veren düdüğü çalıyor, Gs Yönetimi bunun mimarı ve farkında..

Yanii alan razı veren razı...

Saygılarımla,
 
nihayet bu forumda isim satarak bu işlerin yürümeyeceğini gören insanların olduğunu görmek sevindirici. galatasaray ismini satarak ihanet edenler bu veballe her zaman başbaşa olacaklardır.şimdi soruyorum: bayan takımının ismi satılmış mı? hayır. peki şu anki kadrosu nasıl? çok başarılı bir koç ve teknik ekip.çok iyi menajer.birbirinden değerli yerli ve yabancı oyuncular.cumhubaşkanlığı maçında kendine kalite olarak diğer takımlara oranla yakın olan fb yi adeta ezmiş bir takım.sene başında belirlenen 4 kupa hedefine emin adımlarla ilerleyen ve birini daha cmtsi günü almış bir takım. ve bunları adını satmadan yapan bir takım.demek ki oluyormuş. biraz fedakarlık biraz işi bilmek . biraz akıllı idari mali politika ve doğru oyuncu seçimleri ile işte yenilmez armada. şunu bir kez daha söylüyorum.Galatasaray spor kulubünü temsil eden tek basketbol takımı vardır.o da Galatasaray bayan basketbol takımıdır. Gs c.c diye bir takımın taraftarı değilim.ne bu takımın elde ettiği uleb 4. lüğünde mutlu olurum ne de geçen sene türkiye ligi ve kupası başarısızlıklarında üzülürüm.
 
:) Gülerek baslayımda hoca olarak kimle görüsüldügünü sagır sultan duyup köroglu gördü kimle anlasılıpda vazgecildiginide.

Suanki süper galatasaraylı hocamızında kimlerle anlasmak ıcın konusutugunuda biliyoruz fazla söze gerek yok savunulucak birseyde yok bir daki sene sponsor degisirse hoca bu takımda kalıcakmı kalmıcakmı hepimiz görücez ülker oldukcada murat hocadan kurtulma yolumuz yok taki kendisi istifa erdemligini gösterene kadar !!!
 
Ülker olduğu müddetçe fenerbahçe dışında bir takımın şampiyon olması çok zor.Sponsor olmadığı TT belki,Efes imkansız zaten.
İsteselerdi geçen sene BJK'ı şampiyon yaparlardı.Avrupa'nın en iyi basketbolunu oynarlarken baş gösteren parasızlık nedeniyle takımları mücadeleden düştü.Ülker istese yardım edip şampiyon yapabilirdi.
Ülker fenerbahçenin sponsoru değil fenerbahçenin kendisidir.Basketboldaki bütün varlıklarıyla f.b.'le birleştiler.Şampiyon olmak uğruna Ömer Aşık'ı altyapı takımı Alpella'dan alarak onları küme düşürttüler.Onlar için varsa yoksa fenerbahçe.Diğerler ağza sürülmüş bir parmak bal.
Bu koşullarda şampiyon olacağımıza göre sponsorluğunda bir analmı kalmıyor.En fazla ilk 4'e kalır,bizden daha iyi olan takımlara eleniriz.Kupayı alamadıktan sonra ben ne yapayım 4.'lüğü.
Bir garip sponsorluk işte.
 

Üst