Bora
0
Sportif alışkanlıklar çocuk yaşlarda kazanılırsa, daha kalıcı olur. Bu yüzden kulübün, çocukları tribünlere çekmek için çeşitli faaliyetlerde bulunması lazım. Bunun için de öncelikle ebeveynlere dönük kampanyalar düzenlenmeli. Örneğin kombine sahibi ebeveynler, çocuklarını ücretsiz maça getirebilir. Maç öncesi ve sonrası, devre aralarında çocuklara yönelik şovlar düzenlenebilir, onlara küçük hediyeler verilebilir. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, SHÇEK, eğitim kurumları, yurtlar, vb kurumlar ile iletişşim kurup, her hafta buralardan seçilecek belli sayıda çocuk seyirci, salona getirilebilir.
Gençler ve diğer yaş gruplarındaki izleyicilere yönelik, salona gelmeyi cezbettirecek faaliyetler planlanabilir. Şu an salonumuzda sadece maç oynanıyor. İzleyiciyi salona çekecek başka hiçbir unsur yok... Halbuki basketbol demek, görsel şov demektir. En basitinden, 8-10 kişilik bir dans ekibi kurmak ve bu ekibin giderlerini sponsorlar ile karşılamak, GS gibi bir kulüp için çok zor olmamalı...
Bunun yanında, kulübün basketbol maçlarının tanıtımını yeterince yaptığını düşünmüyorum. Bazı günler bu forumda bile, o gün maçımız olduğu gözden kaçabiliyor. Bu noktada kulübün daha agresif bir PR politilkası izlemesi lazım.
Bunlar ilk aklıma gelenler.... Konu için teşekkürler.
Gençler ve diğer yaş gruplarındaki izleyicilere yönelik, salona gelmeyi cezbettirecek faaliyetler planlanabilir. Şu an salonumuzda sadece maç oynanıyor. İzleyiciyi salona çekecek başka hiçbir unsur yok... Halbuki basketbol demek, görsel şov demektir. En basitinden, 8-10 kişilik bir dans ekibi kurmak ve bu ekibin giderlerini sponsorlar ile karşılamak, GS gibi bir kulüp için çok zor olmamalı...
Bunun yanında, kulübün basketbol maçlarının tanıtımını yeterince yaptığını düşünmüyorum. Bazı günler bu forumda bile, o gün maçımız olduğu gözden kaçabiliyor. Bu noktada kulübün daha agresif bir PR politilkası izlemesi lazım.
Bunlar ilk aklıma gelenler.... Konu için teşekkürler.