Basketbol Süper Ligi 7. Hafta Frutti Extra Bursaspor - Galatasaray Nef

Hangi takımı maçı kazanmaya yakın görüyorsunuz?

  • Frutti Extra Bursaspor

    Oy: 7 31.8%
  • Galatasaray Nef

    Oy: 15 68.2%

  • Kullanılan toplam oy
    22
İnanılmaz mutluluk verici bir galibiyet ama takım zerre güven vermiyor. Koç belirli oyuncuları kenarda unutuyor ve acilen ama acilen 5 numara alınması gerek. Spikerin tek doğrusu Ahmet Sadık kıyaslamasında “boyları aynı ama size ları asla” demesiydi. Biçimsiz bir yorum olacak ama basketbol undersize oyuncularla oynanmamalı, 2’07 üzeri oyuncuya ihtiyaç var
 
Son düzenleme:
İlk iki periyodu izleyebildim sadece. Oldukça sert bir maçtı. Bursa kisalara oldukca ileride sert baskı yaptı. Ennis'in sutu yerine penetrelerinden faydalanmaya çalıştık işe yaradı da. Hummer fena değildi ama onun yapabilecekleri silahları belli. Savunmada oldukca iyiydik koçu ayrıca tebrik etmek lazım. Mahir iyi niyetli ama özellikle hücumda limiti bu. Yerli uzunda daha kaliteli bir tercih yapmalıydık. Gergin maçta mümkün olduğunca plana sadık kalmaya çalıştık. McGee drive lari şutu ball handingi güven verdi. Ennis'den daha faydalıydı.

Geçen sezon yaşadığımız 5 yabancı hakkını 3 kısa 2 uzun mu 3 uzun 2 kısa mı yapalim açmazı devam ediyor. Kısa rotasyonuna Yunus eklendi kısıtlı rolde de Muhaymin. Mahir 2 yabancı uzunla maça çıkabilecek güven beceriyi vermiyor. Ahmet'i alamadık tamam pahalı geldiyse 4/5 oynayabilecek Metin Türen ya da Ercan Osmani bari alınabilirdi. Caloiaro Hummer ve Mahir'le zorlanıyoruz. Ahmet ve Auguste 'un faul problemi ve kısalarımız ribaunda atak etmesiyle bu maçı atlattık. Floyd iyi dönse bile biri çıkacak.

Kisa yabancı kessek misal Ennis'i, yerine koyabilecegimiz yerli sg yok. Sinan ve Sedat Ali yerine Enes Taşkıran 'ı alamamamızı anlayamıyorum.
 
Takım baştan sona muazzam mücadele etti. Mcgee'de ilk maçına göre muhteşemdi. Bu arada Agah isimli şahısın hala banlanmamış olması traji komik. Galatasaray'ın canlı maçını youtube'da takip ederken bizzat rambo okan seviyesinde fb amigoluğu yapıp Galatasaray'a aşağıladığı için tartışmışık. Öyle ki Galatasaray nasıl acı verdiyse, nasıl bir komplekse sahipse burada Galatasaraylı gibi görünüp mikserlik yapacak kadar aciz bir şahıs. Ezikliğin bu kadarı.
 
Karsiyaka,Bursa taraftarlari bence biraz sakin olmali derim. Hani tarihte cevaplarini aldilar Karsiyakalilar.Sadece dikkatli olsunlar,uzmesinler bizi sonra.
 

Üst