Basketbol Takımımız Yıldız'da ! 7 Mart Çarşamba 14:30

url]


Sezon başında beri yalnız bırakmadığımız erkek basketbol takımı oyuncularımız, koçumuz Murat ÖZYER ve menejerimiz Recep ŞEN 7 Mart Çarşamba saat 14:30’da Yıldız Teknik Üniversitesi Yıldız Kampüsü’nde olacak konuğumuz olacaklar !

Özellikle son haftalarda en üst düzeye ulaşan desteğimizi tekrarlamak, aklımıza takılanları sormak ve şampiyonluk yolunda duyduğumuz inancı bir kez daha yenilemek adına herkesi bekliyoruz !

Not: Katılım gösteren konuklarımıza sürpriz hediyeler olacaktır.

Panel için 10larca kez rahatsız ettiğim Önder Abi'ye çok teşekkür ederim.

Önceki yılki panelde bez 1 GsBasket pankartı vardı 10u da bekliyoruz panele
 
Yıldız dan yine güzel bir organizasyon. Bir aksilik olmazsa oradayım.

Rica ederim Kaancığım,keşke hep böyle güzel organizasyonlar olsada elimizden geldiğince yardımcı olabilsek...
 
O gun hazirlik macim olmasina ragmen cok buyuk ihtimal orada olacagim, herkese kapimiz acik, keyifli bir sohbet isteyenler buyursun gelsin. Bir ihtimal "3 asagi 5 yukari" cevirmelerimle renk katabilirim (anlayan anladi :) )
 
Hic cevap gelmemesine sasirdim acikcasi, herhalde herkes ajandasina not dustu yarini buraya birsey yazmadan ;)

Yarinki konuklarimiz kocumuz Murat Ozyer, menajerimiz Recep Sen, kaptanimiz Burak Sezgin ve oyuncularimiz Tolga Tekinalp, Murat Kaya, Gerald Fitch ve Darrel Mitchell olacak.
 
hakan oksuz' Alıntı:
Graves i de getırırlermı acaba:)
Senin sesine kulak verdiler :) Mithcell yerine Graves geldi degisiklik olarak, ben inanilmaz zevk aldim, belli bir yerden sonra panelden kopup Fitch ve Graves ile sohbete daldik. Resmi sitede zaten genel olarak bir ozeti gecilmis panelin.

Buradan da bir kez daha teklifimizi nazikce kabul ettikleri icin Murat Ozyer'e, Recep Sen'e, Burak Sezgin'e, Tolga Tekinalp'e, Murat Kaya'ya, Gerald Fitch'e ve Jeff Graves'e cok tesekkur ederim.

Umarim gelen herkes guzel bir vakit gecirmistir.

PS: Tabii ki de okuldaki arkadaslarim bu is icin cok ugrastilar onlara da bir kez daha tesekkur ederim.
 
Çok güzel bir panel oldu. Gayet sıcak bir ortam vardı. Bunun için teknik ekip ve oyuncularımıza çok teşekkürler.

Yıldızlı Aslanlar da derslerine çok iyi çalışmış en ufak bir eksiklik yoktu. Böyle güzel bir organizasyon için ne kadar teşekkür etsek az...
 

Üst