Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bayan basket takımımı başarılı yoksa erkek takımımı?
Aslında iki takımımızda beni hayal kırıklığına uğrattı ama son bölümlerde erkekler biras toparlandı bence.Bayanlarda çok ii değillerdi aslında bencede Erkekler daha ağır basıyo
Bu değerlendirmesi çok zor olan bir soru.Erkek takımımızın imkanları biraz daha iyi ve de doğal olarak sportif başarı açısından öndeler.Ancak bayan takımımız da hemen hemen bütün hedef maçlarını kazandı.Erkek takımından yana oyumu kullanıyorum ama bayan takımımız da beklenenden fazlasını yapıyor.
erkek takımı biraz geçte olsa sözünü tutmaya başladı. kritik 2 galibiyet alarak üstüste biraz daha rahatladık.. bu yüzden şu şartlarda erkekler.. ama bu orim maçını kazanmış olsaydı bayanlar ve burhaniyeden zaferle dönseler fikrim değişebilirdi
Takımlarımız bir elin parmakları kadar galibiyet bile alamamışken, biz hangisi başarılı tartışması yapar duruma gelmişsek, ben ce en başarılı olan Başkanımız ve Yönetim kurulumuz.
ligde kalma cabaları verdiğimiz bir ortamda, olmayan başarının, neyin mucadesini, başarıyı kıyaslıyoruz. anlamıyorum.
everest mı yuksek hazar mı buyuk? gereksiz.