Bayan voleybol A Grubu 3.maci FB Üniversal-Galatasaray

Natali bugün hücumda bilmem kaçıncı baharını yaşıyor. Uzun zaman olmuştu onun böyle top öldürüşünü görmeyeli.

zaten beklenen bir sonuçtu, sağlık olsun kızlar, yine de güzel mücadele ettiniz, bakalım yarı finalde rakibimiz kim olucak, umarım yarı finalde aynı mücedeleyi sergiler, daha az hata yaparız

Bugünkü mücadelemizin yanında dediğiniz gibi daha az basit hatayla bir final neden olmasın. Rakip kim olursa olsun önemli değil ama benim gönlümden Vakıfbank geçiyor.

Yarı finalde şu takım gelsin diyebileceğimiz bir durum yok sanırım, o yüzden çok da önem arz etmeyen bir maçtı. Bu kadar basit hataya ve hücumda tek oyuncuyla oynamaya rağmen bir set alıp bir set de almaya çok yaklaşmak ve mücadeleyi bırakmamak yarı final maçı öncesi güzel bir görüntü oldu. Tek maç neden olmasın.

Maç ile ilgili üzüntüm, zaten yorgun olan takımımızda Calderon'un iyice yorulması. Gerek yoktu sanki. Yarı finalde ona çok ihtiyacımız var.

mücadele açısın seyir zevki açısından gerçekten üst düzey bir maçtı.. 3. sette(ne setti ama!!!) 4 defa set sayısını kullanamamız sonucu gardımız düştü.. o seti çevirsek eminim ki maçbizimdi.. sağlık olsun.. inşallah finalde yine bu derbiyle şampiyon belli olur.. yani yarı finalden çok umutluyum.. final için ise yorumlarımı sonraya saklıyorum ;)

3. setin gelişimini öğrendiğimde vapurun demirine sağlam geçirdim.Doğru olan üzüntüyü orada bırakıp bu takıma sahip olmanın verdiğini tatmin duygusunu yaşamak.
Koskoca Lo Bianco yok,takımın pasörü 93'lü Gamze.Yabancı kontenjanı açılmışken takımın güç kaynağı Sladjana Eric yok.Bu ortamda adamların durdurmak için akla karayı seçtiği ilk seti kazanıyoruz.Kazananın maçı götüreceği üçüncü sette 9-18'den dönüp 4 kez set sayısı kullanıyoruz,olmuyor.Üçüncü setin yarattığı moral bozukluğuna rağmen dördüncü seti ikinci teknik molaya kadar zorluyoruz.
Canınız sağolsun,iyi ki varsınız.Galatasaray'a çok yakışıyorsunuz.

bu maçtaki mücadelelerinden dolayı kızlarımızı kutluyorum.Ama artık önümüzdeki sezonda sadece mücadelesinden dolayı değil,aldığı galibiyet ve kupalardan dolayı kutlamak istiyorum,bugün için Calderon'un yanında onun seviyesinde bir oyuncumuz olsaydı bu maçı alırdık,yarın içinde önümüzde eczacı maçı var eğer inanırsa oyuncularımız herşey olur, ben bu voleyboldaki fb,ezc,vtt yenilgilerinden bıktım,artık bu takımlara karşı favori olacak takımlar kurulmalı,ayrıca seneye Sauri Kmura'yı bu takımda görmek istiyorum.

Bu takım iyi bir liberoyla -ama çok iyi bir liberoyla- çok iyi işler yapar. İnancım sonsuz. Bu sene yine belki bir şey olmaz ama seneye şampiyonluğa oynarız inşallah.
Öte yandan, oynadığımız bütün maçlarda olay çıkaran "şerefli" fenev taraftarına gelmek istiyorum. Takımlarımız yeni yapılanma süreci içinde, gelişme gösterirken, bu mücadeleler böyle geçiyorsa, bir kaç sene sonra şampiyonluklarımızda bunlar salonları statları yıkar. Buna hiç şüphem yok. Ancak onlar salon stat yıkarken ceza, bizim taraftarımıza ve kulübümüze kesilir. Buna da hiç şüphem yok. Ne de olsa "tek büyük" fenevbahçe...