bayrak organizasyonu

Arkadaşlar merhaba;

Şu anda ultraslan.org sitesinde xude (Yiğit) adlı bir arkadaşımızın çabalarıyla psv maçı için bayrak organizasyonu düzenleniyor. 4*4 metrelik parçalı sarı kırmızı bayraklarla kapalı altta dev bir kareografi yapılacak. Şu anda bayrak sayısı 220'yi geçmiş durumda ve son gün olan Cuma'ya kadar 300 bayrak hedefleniyor.

Diyorum ki, biz de gsbasket olarak o bayraklardan 2-3 tane alsak, hem basket maçlarımızda kullanırız hem de bu organizasyona güzel bir destekte bulunmuş oluruz. Ne dersiniz ?

Katılmak isteyenler buraya belirtsinler. Kişi başı 5 ytl versek olur. Bayrakların tanesi 25 ytl. Sanırım adminler bu işi yürütebilirler.

Cuma son gün.

Bu arada topic'i yanlış forumda açtıysam kusura bakmayın en çok burası okunuyor çünkü...

bilgi için: mailto:bayrakharekati@hotmail.com (ayrıca msn adresi)
 
Eğer bu organizasyon gerçekleşecekse para toplamak için küçük bir önerim var....

bankalara 5 ytl havale yaptığımız zaman 10 ytl de havale ücreti alıyorlar, istisnasız bir şekilde. O yüzden ptt'de açacağımız bir posta çeki hesabı para yatıranlar için daha masrafsız olacaktır.

Bazı bankalar vergi numarası bile soruyorlar, bu tarz güçlüklerle karşılaşmamak için bir öneridir sadece...

50 kişi 5 ytlden katılsa 10 tane bayrak olur. Hem de gsbasket'in adını daha çok duyurmuş oluruz.
 
CanuAltay' Alıntı:
arkadaşlar kimse fikir belirtmeyecek mi ?

Can; öncelikle GSbasket' in adını duyurmadıgı pek kimse kalmadı zaten ;)

Konuya gelirsek; günümüzde düzenli internet kullanıcılarının (15-16 yaşlarındaki kullanıcılardan bahsetmiyorum ki aslında bu forumda çokça bu yaşta arkadaşlar var) hemen hemen hepsinde herhangi bir bankada kişisel hesapları ve o hesaplara ait interaktif bankacılık talimatları var.

Bu talimatları veren ve bu sayede internet bankacılıgı hizmetinden faydalanan arkadaslar aynı bankaya havale yapıyorsa masraf vermiyorlar, farklı bir bankaya yapılan eft lerde ise sadece 1 YTL masraf alınıyor.

Ben şahsen ultraslan.com/org un ilk kuruluş zamanından itibaren bahse konu sitelere üyeyim ve geçmişte de takip edip yazardım ama artık malum bir takım nedenlerden dolayı uA.org gibi forumlara pek girmiyorum. ( Seviyenin yerlerde oldugunda hemfikirizdir herhalde ve GSbasket' in de uA gibi olmaması icin cabalıyoruz zaten )

Sonuc olarak; uA.org a girmediğim için organizasyondan haberdar değilim, ama organizasyonun kayda deger ve katılmanın faydalı olacagını söyluyorsan; bu sitede adam akıllı yazıp çizen kullanıcılardan biri olarak sana güvenip bizler de elimizden geleni yaparız.

Bu bayraklar; kimden ne şekilde temin edilecekse cuma gününe kadar karar verilen bir miktarda biz de konuya agırlık verelim.

Benim maalesef ki bayrak peşinde koşacak zamanım yok ama dersen ki GSbasket.Org adına ben bu iletişimi yaparım; sana maddi kaynagı saglayalım ve mevzuyu sen takip et.
 
.org da çok ciddi sekilde yürütülüyo bu is
200 leri geçmiş bayrak sayısı
Gsbasket olarak katılım olucaksa elimden gelen destegi veririm
Yeter ki havaleyle olmasın :)
 
Biz kendi arkadaş grubumuzla belli sayıda alıyoruz.Haftasonu maçtan önce buluşup toplanırsa bende organize ederim.
 
Arkadaslar bu iş icin biraz geç kaldık. Zaten diger gruplar vasıtası ile kampanyaya katılanlar var aramızdan.Bundan sonraki organizasyonlarda gsbasket olarak katılalım.
 
Önder' Alıntı:
Arkadaslar bu iş icin biraz geç kaldık. Zaten diger gruplar vasıtası ile kampanyaya katılanlar var aramızdan.Bundan sonraki organizasyonlarda gsbasket olarak katılalım.


Can kusura bakma işlerimin yogunlugu nedeniyle ben de konuyla ilgilenemedim, oysaki ilk etapta heveslenmiş ve sizlere de konuyla ilgili mesaj yazmıstım. Dün Önder ile konustugumuzda o da olayı anlayıp benim adıma da mesajı yazmıs.

Açıkçası son anda haberdar olmamız da büyük etken oldu maalesef.
 

Üst