Vallahi şu Fenerbahçe Ülker'in sezonun geri kalanında ligi lider bitirmesi diğer takımların ayıbı olur. Ki ben öyle birşey olacağını zannetmiyorum. Banvit ya da biz lider bitiririz gibi gözüküyor. Kaldı ki Banvit'le içeride bir maçımız var. Yenip, ikili averajı alırsak çok iyi olacak. Deplasmandaki tek büyük maçımız Beşiktaş'la olacak ki onun da ne kadar büyük maç olduğu tartışılır. Gerçi Ergin Ataman'dan ve Galatasaray nefretlerinden ötürü atmosfer zorlaşacaktır ama çıkılmayacak deplasman olmaz bence.
Bugünkü maçla ilgili olarak da Markoishvili ve son bölümde Carlos'un performansları sevindirici ama uzunları daha etkin kullanabilmeliydik. Toplamda 25 sayı katkı vermişler, ki bu normalde de az ama üstüne 3 uzunla oynadığımız süreleri de eklersek iyice yetersiz oldu. Bir de toparlanan Engin'in yerine Ender'in biraz fazla süre aldığını düşündüm bu maçta. Acaba Ataman Engin konusunda hala tam ikna olmadı mı diye düşünüyorum ama bence olması lazım.
Gökhan Taştimur'a da ne desem bilemiyorum. Adam basketbolun Yılmaz Vural'ı gibi, ama Yılmaz Hoca bize karşı oynadıkları bir maçta o kendine has hareketleri yapsa yadırgamam, güler geçerim. Taştimur'da ise yakışıksız duruyor bence.