BBL 25. Hafta | Tofaş 52 Galatasaray 66

Maşallah.Nazar değmesin inşallah.Arroyo bazı şutları girmesede ışıl ışıl parlıyor.Galatasaray basketbol takımını seyretmek çok keyifli.Fener maçında aynen devam.Bu sene bizi BBL de yenecek takım ancak biz izin verirsek olur.Verirmiyiz.Çok beklerler çok:)

Fark bir ara 64-44 ile 20lere kadar cikti. Ama sonradan biraz rehavetle 14 sayi farkla kazandik. Ulker ve Banvit burda yenilmislerdi. Hemde ezilerek. Biz ise ezerek yendik Tofaşı. Hemde hücüm olarak kotü oynadigimiz bir günde. Bu gereken dersi verir bazilarina. 2 haftadir maglubiyetimizi bekliyorlar ama biz once Karşıyaka'yı sonra da Tofaş'ı ezerek yendik ve hayallerini sona erdirdik. Koça,teknik ekibe ve oyunculara sonsuz teşekkûrler. Ûst üste 12.galibiyetimizi alarak rekorumuzu gelistiriyoruz evelAllah. Yürûyedur Galatasaray !!!

Bugün esasında biz de çok yüzdeli atamadık, bunun en büyük sebeplerinden biri savunmada ekstra dirençle oynamış oynamaları. Ama üçüncü çeyrekte öyle bir defansif cevap verdik ki onlara, canlarından bezdiler.

Aslanlara tebrikler.

Şampiyon yap bizi Ergin Ataman!

Bu galibiyet kendisinden yaklaşık 10 yaş büyük Cenk abisine, sırf faul yaptı diye kafa tokuşturup ''Dışarda görüşcez'' çeken Kenan Sipahi gevşeğine gelsin...

Yetenek olarak eyvallah iyi yerlere gelebilir ama karakter problemi çok açık görüldü bugün. Ahlaksızlığın hiç lüzumu yoktu. İnşallah da gelmez bize falan.

Ya hırsına takmıyorum ben. Olabilir yani Fenerbahçe fanatiği de olabilir misal o yüzden aşırı hırs da yapabilir hepsine eyvallah. Hatta hırslı olması güzel bi şey bile...

Ama Cenk'e o pozisyonda takındığı tavrı çok çirkindi. 8 yaş var yahu aranda, dışarda görsen abi diye peşinde koşarsın sen tutmuş sahada kafa tokuşturuyosun ahlaksızlık yapıyorsun.

Bu kafayla zor yani iyi yerlere gelmesi; önce ahlak...

Engin 14 sayî,Macva 11 sayı,Cenk 9 sayi,Ndong 8 sayi 8 ribanut,Arroyo 7 sayı 6 asist,Marko 5 sayı 5 ribaunt,Furkan 3 sayı 10 ribaunt ile one cikan isimlerimiz oldu...

Digiturk playden üyeliğim olmasına rağmen izleyemiyorum maçı nedenini bilen var mı ??
Full paket üyeliğiniz yoksa canlı tv bölümündeki kanal listesinden lig tv kanallarını izleyemiyorsunuz. Canlı spor kategorisinden (veya anasayfadaki haftanın maçları listesinden) izleyeceğiniz maçı seçip, açılan ayrı pencereden izleyebiliyorsunuz.

Kenan Sipahi ve Cenk Akyol arasındaki gerginlik bence abartıalcak bir olay değildi. Her basket baçında görebileceğimiz türden, basit bir olaydı. Zaten 3-5 saniye sürdü.

Full paket üyeliğiniz yoksa canlı tv bölümündeki kanal listesinden lig tv kanallarını izleyemiyorsunuz. Canlı spor kategorisinden (veya anasayfadaki haftanın maçları listesinden) izleyeceğiniz maçı seçip, açılan ayrı pencereden izleyebiliyorsunuz.

Canlı spordan da izleyemedim ben. Digitürkü aradım ama bir sorun olmaması lazım yetkiniz var dediler. Sanırım bir bug var sistemlerinde.

Aslan gibi gidiyoruz, önümüze çıkanı deviriyoruz. Türkiye basketbol fenerasyonu ne yaparsan yap senide devireceğiz. Teşekkürler Ergin Ataman, teşekkürler Aslan yürekliler. Yürüyoruz biz bu yolda, göğüs gerdik zorluklara, inat olsun tüm kuşlara, ant içtik ŞAMPİYONLUĞA

Kafaya oynayan takımların yenilgi alarak döndüğü önemli bir deplasmanda rahat kazandık. 5 maç kaldı lider bitirmemize. KONSANTRASYON!

Kimse ceza gelecek gibi bir algıyı kabullenip, tuzağa düşmesin. Burada, ceza gelecek içeriden haber aldım diyenler de lütfen biraz daha dikkatli olsunlar. Bu ülkede misliyle fazlasını yapmış kulüpler olup da ceza almıyorken, Galatasaray'a mı ceza verecekler? Karşıyaka kulübü ve taraftarının ağır provoksayonu olduğu gibi, münferit tepkiler dışında Galatasaray taraftarının yaptığı hiç birşey yok! Galatasaray - Fenerbahçe maçı binlerce taraftarın önünde, tribün güzellikleriyle oynanacak, aksi olursa skandaldır!

Maça gelince... Şu an istim üstünde olan, Türkiye'nin en organize takımlarından Tofaş'ı deplasmanda çok rahat ve çok farklı skorla yenebilecek düzeyde olan tek takım Galatasaray! Türkiye'de Euroleague çeyrek finali yapmış Anadolu Efes'in yaptığı savunmanın çok daha organizesini, çok daha etkilisini Galatasaray yapıyor. Saha dışı faktörler devreye girmedikçe bu Galatasaray ligde kimseye seri vermez!

Maç öncesinde en ufak şüphem yoktu, konsantrasyonumuz ve formumuz üst düzeyde. Önümüzde bir Fenerbahçe maçı var ve favori biziz. Eğer bir süpriz olmaz ise o maçıda kazanıp ( Gordon'un oynaması önemli ) liderliği garantileriz.

Engin maçın tartışmasız en iyisiydi, her geçen gün özgüveni artıyor. Markoishvili'nin bir pozisyonda kendini yerden yere atmasıda takımın ruh halinin en güzel özetiydi. Bu sezon şampiyon olacağız ve yarım ağız tebrikleri büyük bir keyifle takip edeceğim.

Bunca sakatlıklara ve üzerimize oynanan bunca yıpratma politikasına rağmen takım makina gibi işliyor. Yeri geliyor rahat sayı atıyoruz, yeri geliyor üçüncü periyoddaki gibi güzel savunmayla fişi çekiyoruz. Aman nazar değmesin, çok iyi gidiyoruz.