Domercant'in takımla çalıştığı, form durumunun yeterli görüldüğü halde oynayacağını Ergin Ataman söyledi.. Kesin olmayacağını kim söyledi?
Yazılanları baştan sona okudum. Mahmuti'nin Ergin Ataman'a her zaman yenildiğini söyleyen mi dersiniz, Gordon'un dış şutu olmadığı için Ndong''un bloklarından korkacağı ve oynayamayacağını yazan mı dersin, daha oynadığı maçlarda en ufak bir katkısını görmediğimiz Jamont Gordon'un Farmar'ı kilitleyeceğini yazanlar mı... Bir sürü zırva... Yahu o değilde ben size şunu soracam : Biz Galatasaray basketbol taraftarları olarak ne zamandan beri bu kadar zavallı olmaya başladık?!!
Gerçekler olduğu gibidir maalesef..Gordonun dış şutu zayıftır.20 tane atsa 5 şutu anca girer..Boniface gibi bir tehdit olduktan sonra pota altında( bo mc caleeb örneği gibi) gordon elini kolunu sallayarak bu maçta oynayacağını sanmasın(cedevita maçı gibi) Çünkü karşısında Andriç gibi tıfıl pivot değil,has hakiki gerçek bir blok savunma tehdit unsuru olacaktır..
Ayrıca Mahmuti Ergin Ataman tartışmasına girmek istemiyorum..Kimin looser kimin winner olduğu kitaplarda,arşivlerde yazılı...
Oktay Mahmuti Türkiye Ligi finallerinde 2 kez Ergin Ataman'ın Ülkerspor'unu geçerek şampiyon olmuştur. Ergin Ataman ise Türkiye Kupası maçlarında ve geçen sene geçmiştir Mahmuti'yi.
Lig maçlarına bakarsak;
2003-04 Sezonu: 5-2 (Mahmuti)
2004-05 Sezonu: 2-0 (Mahmuti)
2005-06 Sezonu: 1-0 (Ataman) (Diğerleri Özyer)
2010-11 Sezonu: 3-0 (Mahmuti)
Geçen sene ligde;
2-4 (Ataman)
Türkiye Kupası maçlarının arşivlerine çok detaylı ulaşamadım malesef.
Bir de kusura bakmayın koçumuza karşı bunu yazmak istemezdim ama.
Son olarak da yarın inşallah Ergin Ataman'ın koçluğunu yaptığı Galatasarayımız kazanacak ve bu sene önde olan o olacak.
Gerçekler olduğu gibidir maalesef..Gordonun dış şutu zayıftır.20 tane atsa 5 şutu anca girer..Boniface gibi bir tehdit olduktan sonra pota altında( bo mc caleeb örneği gibi) gordon elini kolunu sallayarak bu maçta oynayacağını sanmasın(cedevita maçı gibi) Çünkü karşısında Andriç gibi tıfıl pivot değil,has hakiki gerçek bir blok savunma tehdit unsuru olacaktır..
Ayrıca Mahmuti Ergin Ataman tartışmasına girmek istemiyorum..Kimin looser kimin winner olduğu kitaplarda,arşivlerde yazılı...
Ya afedersiniz ama ben asıl forum yöneticisi arkadaşlarımızı anlamıyorum. Onur Balçık gibi "yazar"lara nasıl tolerans gösteriyorlar. Yazıklar olsun yahu. Bizi kalkındıran, daha önce görmediğimiz başarıları gösteren Oktay Mahmuti'ye "looser" diyebilecek cüreti kendinde buluyor adam, geçen sene burada ölüp bittiğimiz, aldığı parayı Allahına kadar hakeden Gordon'a hiç muamelesi yapılıyor. Ya cidden merak ediyorum. Galatasaray basketbol taraftarı ne zaman böyle zavallı oldu diye!.. Ama özür dilerim burada da suçlu olan Oktay Mahmuti... 300-400 kişiye oynuyordu takım eskiden. Bu adamlar salona gelmeyi bırakın basketbolun "b"sini ağızlarına almazlardı. Yönetim, Oktay hoca ve hedef oyuncuları seçildi ve başarı nedir hatırlamaya başladık. Ee tabi şimdi çıkar bunlar. Karşıyaka'nın Antu'sun da çok bu taraftarlardan. Burada ne kadar güzel basketbol konuşan abilerimiz kardeşlerimiz var. Cidden büyük keyif yazdıklarını okumak. Müthiş donanımlı arkadaşlar. Basketbolu bilen bilmeyen bir çok kişinin ufkunu genişletiyorlar dolu analizlerle. Ama gel de görün Ndong' uzun olduğu için Gordon içeri giremezmiş ve dış atışı kötü olduğu için bıdı bıdıymış. Yahu arkadaş git sen sokakta arkadaşlarına yap o muhabbeti. Bu adamlara prim verenlere de yazıklar olsun, körü körüne ne dediğini bilmeden "taraftar" olmaya çalışana da , alayına yazıklar olsun!..
Bir şey soracağım, Abdi İpekçi'ye giderken salonun önündeki gişeden bilet alıyordum ama maç günü salondaki biletix satış noktaları dışında bilet satılıyor mu? Mesela İstiklal'den bilet almak istesem?