BBL 5. hafta | Erdemir 62 - 85 Galatasaray

Marshall şunları FBÜ'ye karşı sokabilse bir galibiyet fark vardı aramızda.Engin'in ayağı kayınca Marshall'la kötü çarpıştılar.Engin'in sağlığından daha değerli bir şey yok şu an bizim için.Skor normale dönüyor derken Hawkins devrede.5 dk kala 37-23.

ilk yarı bitiminde 3 sayıyı yedik. 42-26 öndeyiz.

44-31 ilk yarı sonucu.

Maçın başındaki farkı koruyoruz. Oyun şu an dengede gidiyor. Rakibe geri dönme şansı vermiyoruz. Bunu da savunmayla değil de hücumla yapıyoruz. İyi sayı attılar 0-16'dan sonra ama savunma yapamıyorlar. Maç da böyle biter herhalde.

Erdemir deplasmanından 62-85 galip dönüyoruz. Teşekkürler Yenilmez Armada...

Takımın hücum performansı zaman zaman terapi etkisi yapıyor.Müthiş rahatız.Erdemir ligde karakteri olan 4-5 deplasmandan biri.Yıllardır iç sahada müthiş yüzdeli atıyorlar.Böyle bir ortamda neredeyse ilk periyotta fişi çekmek tatminkar.

Toplam 5 oyuncumuz çift haneleri görmüş. Hawkins arada girip ayar yapıyor. Son bölümde Sertaç'tan 4 sayı bulmakta güzel. Umarım daha iyi gider. Bugün Lakovic'ten hiç verim alamadık. Bundan sonrada verimli olacağını düşünmüyorum. Ayrıca Pg pozisyonumuz bence yeterli değil.

Ergin hoca belli ki Lakovic'e inanmıyor ve bir an önce gitmesini istiyor, yoksa böyle bir maçta bu kadar kısıtlı -yanılmıyorsam 4-5 dakika civarı- oynatmaz, umarım Lakovic'te siena'nın teklifini kabul eder ve gider, muhtemelen de Arroyo gelir...

Düzeltme:Resmi sitede Lakovic'in süresi 6.56 görünüyor bu da herşeyi açıklıyor kanımca...

Yok arkadaş, Fenerli olupta "adam" olan bir tane yönetici yok şu spor aleminde. Bu adamlar İstanbul'a geldiğinde bunlara 1 bardak su veren Galatasaraylı değildir.

Dışarıda taraftarlarımız kaldı içeri almadılar. Bu sebepten taraftarlarımızın bir bölümü tepki olarak tribünü terketti tüm tribün ortak tepki verseydi harika bir deplasman tribünü yapabilirdik. ben Erdemir tarafındaydım gözlemleme şansım oldu.

En çok sevindiğim şey genç basketbolcularımızın da maç sonunda süre bulması. Can umarım kendini geliştirmeye devam eder. Paralel olarak da forma giydiği dakika artar. Sertaç'ın gamsızlığından şikayetçi olurduk ama bu maçta baya bir istekliydi, çektiği ribaundlar, orta mesafe şutları falan :)

En çok sevindiğim şey genç basketbolcularımızın da maç sonunda süre bulması. Can umarım kendini geliştirmeye devam eder. Paralel olarak da forma giydiği dakika artar. Sertaç'ın gamsızlığından şikayetçi olurduk ama bu maçta baya bir istekliydi, çektiği ribaundlar, orta mesafe şutları falan :)

Bende Sertaç'da bir farklılık hissettim.Umarım bu fark dahada artar...