3. çeyreğe sert başlamalıyız ki rakibin olası bir direncini kıralım. 3. çeyreğin yarılarına doğru farkı 20 civarı yaparsak 90 üzeri sayı atabilirz.
Saat 19:30'da maçın tekrarı GS tv'de olacak.Olacak şey değil, öğlen biraz uyuyayım dedim. Sanırım alarmı kapattım ki maçı kaçırdım
Galatasaray TV tekrarını verir mi acaba? Bilgisi olan var mı?
Metin abi formalar yeni sezon formaları değil hala antrenman formalrını kullanıyoruz .
Bence sıkıntıların olması normal. Eğer söylemek istediğiniz bir oyun kurucu transferi ise her sıkıntıda yeni bir oyuncu arayışına girmek şahsen bu takımı benden uzaklaştırır. Önemli olan eldeki oyuncuları sahiplenip onlarla başarıya gitmek için bir yol haritası çizmek, bu yolda ortaya konan taktikleri heyecanla izlemek. Düşünün ki yeni bir işe girdiniz ve sizden hemen tam verim vermenizi bekliyorlar. Ama size zaman tanımadan yol veriyorlar. Ben bir iş yerinde şef olsam eksik verim aldığım elemanımdan bana gerekli olan verimi alabilmek için onun içindeki cevheri çıkarmaya çalışırım; tabi bir ışık görmek de önemli. Zira verim de alabilirsem bu bana keyif verir. Gerçi Ergin Atamanın bu düşünceye uzak olduğunu düşünüyorum o ayrı. O biraz daha hazır oyuncuları seviyor sanki. Geçtiğimiz seneki takım bunu yapıyordu ve bu yüzden baya keyif almıştım. Bir vefa hissi alabiliyordum takımdan. Şimdi de bu takımın yanındayım, bu takıma vefa gösterilsin istiyorum. Eksiğiyle fazlasıyla bu takımla ligi bitirmek güzel olur. Saygılar sevgilerBence maça damgasını vuran Ersin Dağlı.İnanılmaz mücadele ediyor.Böyle oynamaya devam ederse ribaunt kralı olur.Bu arada hala oyun kurucu mevkisinde sıkıntılar olduğunu düşünüyorum.Ergin hocanın buna çözüm bulacağını inanıyorum...