BBL | Antalya BŞB 57 - 93 Galatasaray

3. çeyreğe sert başlamalıyız ki rakibin olası bir direncini kıralım. 3. çeyreğin yarılarına doğru farkı 20 civarı yaparsak 90 üzeri sayı atabilirz.

Link için parola mı belirlesek?Hem linke ihtiyaç duyanlar mağdur olmaz hem de forum yönetiminin başı ağrımaz. :)
İlk çeyrek hücumda statiktik.Adamlar sete sette bir şey üretemeyeceklerini bildiklerinden hızlı geldiler genellikle,oradan ekmek yiyerek oyunda kaldılar.Farkı yaratan Jamont Gordon oldu.Saçlarını kazıtarak kendini yenilemiş,bir şeyler yapmam lazım psikolojisinde olduğu belli oluyordu.Rakip guardları baskıda bayılttı,hücumda insiyatif aldı.Beklediğimiz verime ulaşması için takımla paralel şekilde ilerlemesi lazım.Oyun düzeninin oturmaması en çok onu bozuyor,Domercant benzeri bir sorun yaşamaz diye düşünüyorum.
Engin-Cenk ikilisi dışarıdan baya yüzdeli soktu.Şut tehdidi en yüksek kadromuz diyebilirim izlediğim yılları baz alarak.
Tufan'a yorumculuk çok yakışmış.Bir kez takıma ''Medical Park'' demesi gözümden kaçmadı ama o kadar kusur kadı kızında da olur. :) Takımı iyi takip ediyor belli ki,doyurucu oluyor gelişmeleri ondan dinlemek.

Tribünler sarı kırmızıyken,oyuncuların çoğu gençken ve futbol takımlarıyla alakaları yokken Antalya ifrit olunacak bir takım değil ama Barış Güney-Altar Tunçkol ikilisini görünce maç 30-35 olsun diyor insan.Altar Tunçkol ''Caddesini,şikecilerini'' görsün,Barış Güney de kendini yere attığına pişman olsun.
edit:3. çeyrek sonu 43-68. :)

57-93 Kazandık.

Benim değinmek istediğim bu yılki takımımız geçen yılki takımdan bence 2 gömlek üstün takımımız var ve daha domercant oynayacak. Umarım ergin hoca ve takımına geçen yılki destek verilir çünkü hakediyor bence . Ergin hoca bir ara far 30 u geçmişken bile yanlış yapana kızıyor çünkü kafasına koymuş başarıyı. Başarılıda olacaktır. Disiplinden kopmuyorlar

Devam ergin hoca ve potanın aslanları bu sene en güvendiğim şubesiniz yürekten inanıyorum kupa veya kupalar geleceğine. Müthiş şütörlerimiz var ve sıkışan oyunu o şutlar açıyor.

Olacak şey değil, öğlen biraz uyuyayım dedim. Sanırım alarmı kapattım ki maçı kaçırdım :(

Galatasaray TV tekrarını verir mi acaba? Bilgisi olan var mı?

Bugün gerçekten Dominant bir performansımız vardı uzun ihtiyacı var diyenlere(bende dahil) en iyi cevabı verdi uzunlarımız
Erwin Dudley 14 sayı-10 ribaund 1 blok
Milan Macvan11 sayı-9ribaund
Furkan Aldemir 11 sayı 9 ribaund 1 blok
Boniface Ndong 8 sayı-8 ribaund 1 blok

Antalya Belediyesi oldukça zayıf bir takım olsa bile 36 sayılık fark ile kazanmak muazzam bir başlangıç oldu. Hani takımın neresi aksadı, ne ders çıkarmalıyız, nasıl daha iyi olaibliriz gibi birşey düşünsek bulmak zor şu maçtan sonra.

19 asist ve 48 ribaund önemli rakamlar. Böyle güzel devam ederiz inşallah.

Takım uyumu çok iyi, izlemek keyif veriyor, müthiş hareketler oluyor.

Not: Formalar hiç olmamış, yakışmıyor bu takıma.

Saygılar.

Olacak şey değil, öğlen biraz uyuyayım dedim. Sanırım alarmı kapattım ki maçı kaçırdım :(

Galatasaray TV tekrarını verir mi acaba? Bilgisi olan var mı?
Saat 19:30'da maçın tekrarı GS tv'de olacak.
Zayıf rakibe karşı kolay galibiyet alırken,bütün oyuncularımızın katkı vermesi bizim adımıza günün olumlu tarafı.Daha dişli takımlara karşı yapacaklarımız önemli.Onlara karşıda böyle takım oyunu oynayabilmeliyiz.Tebrikler bütün oyuncularımıza...

Metin abi formalar yeni sezon formaları değil hala antrenman formalrını kullanıyoruz . Maça gelirsek oyun disiplininden kopmamak önemliydi hele Rehanın ikinci üçlüğünden sonra hocamız mola almaya kalktı ki Cenk Akyolu gerçekten masa hakemleri kurtardı :) Bu takım hem umut , hem mutluluk veriyor ya en güzeli de bu ..

Antalyayı ezdik geçtik..fb maçı hariç diğer maçlara yedeklerle oynamak aslında mantıklı geliyor..Hani 2 eksikle ( Gordon,Domercant) fb yi de yendik..Bu Turkiye bu kadroya cidden 4 beden ufak.. Asıl rakibimiz bu kadronun Barcelona,Real Madrid olmalıydı..

Maçın tekrarını izledim. Hazırlık karşılaşmalarımız dahi çok daha çekişmeli geçmişti. Kesin bu. Ter idmanından hallice bir maç olmuş. Allahtan Hawkins devreye girmemiş, yoksa ikiye katlardık herhalde rakibi. :) Neyse, galibiyetle başlamak elbette ki güzel.

Ndong savunmada kalitesini baya baya fark ettiriyor. Adeta kabus oluyor rakipler için. Maçın en dikkat çekici kısımlarından biri buydu. İki üç defa gerisin geri döndü adamlar Ndong'u karşılarında görünce.

Haftaya İstanbul'dayım, çok büyük bir aksilik çıkmazsa bu güzel ekibe destek vermek için salonda olacağım.

Lige iyi başlayıp, rakiplere mesaj vermek önemliydi. Domercant'sız ve tam hazır olmayan Gordon'la oynayıp, Hawkins'in'de rölantide götürdüğü maçı böylesine farklı kazanmak etkileyici bir açılış oldu.

Bence hala oturması gereken bazı şeyler var. Örneğin N'Dong'un en önemli hücum özelliklerinden bir tanesi, guardın içeri penetresiyle kendisinin boyalı bölgeye devrilip, aldığı pasları smaçlarla tamamlamasıdır. Barcelona'da ikili oyunlardan çok ekmek yiyordu, şimdi ise henüz o pozisyonları bulamıyor... Daha çok bire-bir oynuyor veya aldğı hücum ribauntlarını sayı yapıyor.

En dikkat çekici taraf ise, yıllardır Galatasaray'ın ribaundlarda çektiği sıkıntının bu yıl tam tersi bir görüntü alacak olması sanırım. Geçtiğimiz sezonlar da ribaund özelliği güçlü olmayan uzunlarla oynarken, bu yıl dört uzunun da pota altına hakim olduğunu görüyoruz.

Bence maça damgasını vuran Ersin Dağlı.İnanılmaz mücadele ediyor.Böyle oynamaya devam ederse ribaunt kralı olur.Bu arada hala oyun kurucu mevkisinde sıkıntılar olduğunu düşünüyorum.Ergin hocanın buna çözüm bulacağını inanıyorum...

Bence maça damgasını vuran Ersin Dağlı.İnanılmaz mücadele ediyor.Böyle oynamaya devam ederse ribaunt kralı olur.Bu arada hala oyun kurucu mevkisinde sıkıntılar olduğunu düşünüyorum.Ergin hocanın buna çözüm bulacağını inanıyorum...
Bence sıkıntıların olması normal. Eğer söylemek istediğiniz bir oyun kurucu transferi ise her sıkıntıda yeni bir oyuncu arayışına girmek şahsen bu takımı benden uzaklaştırır. Önemli olan eldeki oyuncuları sahiplenip onlarla başarıya gitmek için bir yol haritası çizmek, bu yolda ortaya konan taktikleri heyecanla izlemek. Düşünün ki yeni bir işe girdiniz ve sizden hemen tam verim vermenizi bekliyorlar. Ama size zaman tanımadan yol veriyorlar. Ben bir iş yerinde şef olsam eksik verim aldığım elemanımdan bana gerekli olan verimi alabilmek için onun içindeki cevheri çıkarmaya çalışırım; tabi bir ışık görmek de önemli. Zira verim de alabilirsem bu bana keyif verir. Gerçi Ergin Atamanın bu düşünceye uzak olduğunu düşünüyorum o ayrı. O biraz daha hazır oyuncuları seviyor sanki. Geçtiğimiz seneki takım bunu yapıyordu ve bu yüzden baya keyif almıştım. Bir vefa hissi alabiliyordum takımdan. Şimdi de bu takımın yanındayım, bu takıma vefa gösterilsin istiyorum. Eksiğiyle fazlasıyla bu takımla ligi bitirmek güzel olur. Saygılar sevgiler :)

Resmi sitemiz yine ayrı bir rezalete imza atmış durumda. Maça dair tek bir fotoğraf bile yok. İstatistikleri de zahmet edip nasıl yazmışlar, ilginç..