BCL 2. Hafta - Hapoel Jerusalem 99-96 Galatasaray Ekmas

Hiç hakeme söylenmeye gerek yok. 4 teknik faul aldık. En az 2 si gereksizdi. Mitrovic 'in geçmişine bakın. En fazla teknik faul alan 2-3 koçtan biri diğerlerinden biri de Ataman. İnsan değişmiyor yani. Gereksiz tepkilerinden teknik faulleri almasa belki kazanacaktık.
3.periyodun sonunda topu içeri indirmekten çabuk vazgeçtik. Rakip Hackins'i kenarda unutmuştu tekrardan devreye sokunca ribaund ustunlugumuzu kaybettik hatta ustuste hücum ribaundları verdik. O ebatta bir uzun yoktu bizde, Ndour'un atletizmine ve 2.11 lik Hackins'i durdurmakta haliyle zorlandık.
Yeboah 'ın ekstra 3 lukleri olmasa daha erken yakalanirdik. Mitrovic bazı oyuncuları ikili şeklinde değiştirdi. Halbuki fark kapanırken sadece iyiler formda olanlar oynamaliydi. Rakip bazı eşleşmeleri kullandı. Yeboah Halilovic dışında istikrarlı sayı yapabilen çıkmadı.
Yine de koç takıma daha hakim olsaydı maç sonunu daha soğukkanlı ve planlı oynasaydı, sacmasapan mimik ve jestleri yapmayıp teknik faul almasaydı kazanacaktık belki. Maçlarda birden fazla teknik faul alan oyuncuya/koça para cezası vermeli kulüp.
Benfica Paok'u yenmiş galibiyetsiz tek takımız.
 
Son düzenleme:
Seyircisiz maçta 4 teknik faul alan, farkı 15 yapıp sonra da yatan, son topu iki kez kullanamayan, uzatmanın son topuna saate bakmayıp sahilde aheste aheste dolaşır gibi gidip maç bitince pota taşlayan herkesi tebrik ederim.
Bundan daha kötüsü olmaz deyip her seferinde daha da kötüsünü bulup iş başına getiren sevgili camiamızı ayrıca tebrik ederim.
 
Ben anlamiyorum walden varken dee bost`a ne gerek var ? Saf guard alsak anlarim.

Samet ne yapti da en ufak hareketinde cikariyor ? Halilovic`i elestirmek icin yazmiyorum ancak Samet de bu kadar kotu degil.

Sadik neden 10 dakika oynuyor o da mi bu kadar kotu ? Martins kotu onyuyor, Halilovic belli ki bence faydali oyuncu ? Sadik 10 Samet 4 dakika oynuyorsa neden bu kadar para verdik ?

Coach tanimiyordu ? GM`miz mi suclu oynamayacak adamlara para vermemizde:)
 
Maçın büyük bölümünü 4 kısa 1 pivot oynadık. Jerell'la ara ara 2 uzun denedi verimli olmadı. Sadık 5 gibi oynadı iri olunca herkes 5 oynatırım diye düşünüyor Pistolis de denemişti hem oynayamıyor hem 4 teki verimini kaybediyorsun. Sadık net 4 Halilovic net 5. Martin ve Samet'i tam kullanamıyoruz. Samet Telekom da ve Fenerbahçede tek uzun oynadığında verimli olmadı o kadar.
Martin zaten Maccabi'de de 4 mu 5 mi nasıl oynatacaklarina karar veremedikleri bir oyuncuydu devam ediyor burda da.
 
Anliyorum Timur katiliyorum da o zaman neden Samet`i aldik Halilovic ile cok uyumsuzlar yedek as olarak.
Bence de aynı nedenle, Samet Halilovic olduğundan 5 e kayabilecek J.Martin tercih edildi.

Radebaugh da İsmet ve Buğrahan gibi iki atıcı sg yi dengelemek için tercih edildi sanıyorum. Radebaugh dün kanat gibi oynadı Randolph 'e fiziksel olarak zorlandı.

Takımı yerlilere göre kurmaliydik. Halilovic'e gore kuracaksan Muhsin Egemen Furkan gibi 5 lere gidilmeliydi.

Bana kalsa en yetenekli hücum gucu yuksek uzun Samet ve 4.5 numara ona göre bir yabancı 5 alırdım. Martin'e de gidilmezdi bu durumda neyse olan oldu.
 
Ayni seyleri soyledim en basindan beri Halilovic`e gideceksen Ahmet Duverioglu`na Muhsin`e Egemen`e giderdim. Bunlarin hicbiri Samet`ten daha iyi oldugu icin degil ben yerli havuzundan ilk sececegim adam Samet Olur ama bu sefer Halilovic`e gitmem.

Ayni nedenle Dee Bost su an takima gelmesi mantiksiz. Biz Dee Bost varken de saf PG aramadik mi ? Pusica`dan medet ummadik mi ?

Cok ilginc kararlar gercekten kendimi tutmaya calisiyorum ama su foruma girince de tutamiyorum :)
 
Galatasaray Ekmas, Hapoel Jerusalem deplasmanının ardından taraflı olduğunu düşündüğü hakem yönetimine dair 10 dakikalık bir video hazırlayarak #BasketballCL yönetimine iletti. ‼️ Galatasaray yönetimine yakın kaynaklara göre bu itirazın sonucunda Basketbol Şampiyonlar Ligi, hakemlerin hatasını kabul etti ve maçta yer alan üç hakeme turnuvanın play-in aşamasına kadar görev vermeme kararı aldı.

@semih_tuna
 

Üst