• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bcl 2. Hafta | Pallacanestro Trieste 90-91 Galatasaray Mct Technic

Puanları 36
Çözümler 0
Web sitesi
x.com
@Anıl Mehmet Yıldırım
Basketball Champions League E Grubu 2. Hafta
15.10.2025 22:00
Palasport Cesare Rubini
Trt Spor

Galibiyet bekliyorum.

Aliağa maçındaki kısmen iyi savunma bu maçta da olursa galibiyet bekliyorum. İyi şutörleri var önlem almak lazım. Yakup hoca olmazsa galibiyet daha kolay olur ama hocanın varlığı içimize şüphe sokuyor.

Yakup hocaya rağmen kazanmalıyız.

Trt Spor hala yayına girmedi.

Muhsin ayak oyunları dersi veriyor.

Will Cummings büyüksün be

Muhsin hem savunmada hem hucumda çok iyi işler yaptı

Rıdvan'ı parkede gördükçe üzülüyor insan.

Rıdvan Öncel'in son saniye üçlüğüyle ilk yarıyı 49 - 38 önde kapattık

Benim yorum yapmamı bekliyormuş. İnşallah böyle devam eder.

Vizyonsuz yönetim işin kolayını buldu, kupa 3'te köy takımlarıyla oynayıp, sonra da Avrupa da şöyle iyi oynadık vs , umarım şu rezil yönetim ve stajyer koç bir an önce defolup gider.
Bir gün tıpkı bayan basketbol takımı gibi ait olmamız gereken yerlerde oluruz.

Karşıdaki takım köy takımı burası kesin ancak biz hücumda cidden bireysel oynuyoruz herhangi bir set yok plan yok buna yüzde yüz eminim o an kim iyi hissediyorsa topu potaya atıyor inanılmaz keyifsiz izliyorum maçı savunmamıza diyecek bir şeyim yok çünkü yorum yapacak bir savunma yok.

Devre arası ne söylendiyse savunmada rezaletiz, hücumu da sadece bireysellik ve kısaların eline bakarak çözmeye çalışıyoruz. Hakemlerin faul standartı da rezalet.
Not: Dış şutla yaşayan takıma nasıl bu kadar boş şut imkanı veriliyor inanılır gibi değil.

Tek oyun planımız topu alanın potaya sallaması. Savunma zaten sıfır.

Bu organizasyonda oynamak akıl kârı değil. Şampiyonlar ligiymiş…

Rakibe bak! Venedik gondolcuları toplanıp takım kurmuş.

Spikere bakarsan EL F4 maçı anlatıyor sanki.

Sen kötü olunca hakemlerde doğramaktan çekinmiyor haliyle.

Keyifli maçtı, güzel bitti.

F.White hücumda çok iyi, savunmada gayretliydi. Palmer berbat şu attı ancak 5 rebound ve 7 asistle oyunun diğer taraflarında da etkili olabileceğini gösterdi. Gillespie takımda savunma kabiliyeti olan tek uzun. İstatistiklere yansımasa da oyunda olmadığında takım ne rebound alabiliyor ne de bir gram caydırıcılık koyabiliyor ortaya

Bu arada Avrupa basketbolunu ne kadar takip ediyorsunuz bilmiyorum ama BCL net olarak Eurocup'tan daha güçlü bu sene

Bu arada Avrupa basketbolunu ne kadar takip ediyorsunuz bilmiyorum ama BCL net olarak Eurocup'tan daha güçlü bu sene

Güçlü olmasının bir amacı yok ki yani BCL şampiyonu olduğunda ne kazanıyorsun? Malaga aldı BCL'yi nerdeyse bütün oyuncularını kaybetti yine sil baştan takım kurdu. 70 yaşında hafta içi akşam yapacak iş bulamayıp maça giden insanlar dışında BCL ciddiye alınacak bir organizasyon değil.

Geri