• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BCL 3. Hafta | Galatasaray Ekmas 98-78 Benfica

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.
Bu maçı kaybedersek kupa hedefiyle girilen turnuvadan ilk turdan veda ederiz.

Bu maçta oyuncularla hoca tekme tokat kavga ederse yönetim çok ciddi yaptırımların eşiğine gelecekmiş.

Bu maça koçsuz çıkacağımızı düşünüyorum. Bursa maçına da yeni koçumuzla çıkarız.

Yaşanacaklar: 2 maça da Mitrovic ile çıkmak.

Gitmeyin maça bizim çocuklar stres yapıyor.

Walden Telekom maçının başında şehit oldu galiba adamdan ses seda yok. maçın başında oyundan çıktı ve kendisini bir daha gören olmadı.

kör dövüşü gibi maç.

ilk 2.5 dakikayı 1-0 önde geçtik. 3 puan bizim. :D

Benfica takımı 33 ile 38 yaş aralığındaki oyunculardan kurulu takım.Bu yaş aralığında 7 tane oyuncuları var.

rakip bizden bile kötü.

Ben yönetici olsam şu takıma 6 dakikada 3 sayı atan takımın malzemecisine kadar bütün hepsini kovarım. İnanılmaz.

yemin ederim basketboldan iğrendim şu ilk 7 dakikada. ne izletiyorsunuz oğlum siz bize?

6.30 dakikada maçı kapattırdılar. Tebrikler.

Sadık'ın yaptığından sonra maçın nereye gideceği belli oldu az çok..

başı kesik tavuk şekli takılıyoruz sahada. rakip o kadar kötü ki başka bir takım olsa 0'a karşı 20'ye yatırmıştı bizi şu ilk 8 dakikada. rakip cidden çok kötü. inanılmaz kötü.

Salonda olan arkadaşlar yok mu? Mitrovic go home tezahüratı başlatsın. Bu rezilliğe katlanmak çok zor. Acilen aksiyon almamız lazım. Bunun fitilini de her zaman taraftar yakar.

Takim cok kotu basladi, bir mola al iki oyuncu degistir. Bu Samet Bugrahan bu kadar mi kotu... izlemiyecegim diyorum izliyorum ancak kanser oluyorum.

Takım maçtan sonra tesislere mi dönüyor bilen var mı?

Geri