• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bcl 3. Hafta | Galatasaray Mct Technic 89-83 Würzburg Baskets

Puanları 36
Çözümler 0
Web sitesi
x.com
@Anıl Mehmet Yıldırım
Basketbol Şampiyonlar Ligi E Grubu 3. Hafta
21.10.2025 Salı
Basketbol Gelişim Merkezi
20:00

İki takımın da grupta iki galibiyeti var. Gruptaki liderlik açısından önemli bir maç.

İki tane kova yaşar mantığı üzerine kurulmuş takımın maçı, stajyer koç varken hiç bir maçı Galatasaray kazanır denilemez. Çayırova Belediyesi ile bile maç yapsak 80,90 bandında ortada geçen bir maç olur.

Derbide doğru düzgün görüntü verebilmek için sarf edilen eforun, McCollum'un da yokluğunun sonucunda bu maç rakibin kalibresinin belirleyici olacağı halde. Bugün kazansak da kaybetsek de, Abdi İpekçi'deki Final Four'da Basketbol Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmamız gerekiyor.

Bir Faruk Süren ya da bir Ünal Aysal başkan olana dek; ya da sezonun bütçesini en aşağı 20 milyon eurodan başlatacak kulübün salonu gibi bir zorunluluk doğana kadar, bu takımın hedefi Basketbol Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu Eurocup şampiyonluğunun yanına ekleyebilmek. Basketbol Şampiyonlar Ligi şampiyonu olabildiğimizde ise, efsane başkana ya da harcamayı zorunlu kılan salona dek bir hedef kalmıyor.

Fenerbahçe, her Euroleague şampiyonluğunun ardından başarısızlık vurgusuyla başkan gönderiyorken de; kulüp ve kongre erkek futbol dışındaki her branşı amatör olarak görüp, rasyonel bir tavırla harcama yapmıyor. Sonucundaysa Faruk Süren ve Ünal Aysal'ı irrasyonellikle özleyip, Galatasaray'a da aynı rasyonellikle; maddeci ve gri bir izleyici olarak yaklaşmak kalıyor geriye. En başta bana. Şu tabloda kahrımdan ölüyorum diyen insan mazoşisttir.

Maç kadromuz ;
Jerome Robinson

Tibet Görener

William Cummings

Can Korkmaz

John meeks

Rıdvan öncel

James Palmer Jr.

Christian Bishop

Buğrahan Tuncer

Freddie Gillespie

Fabian white

Muhsin Yaşar

maçı açıyorum ama izlemek bile gelmiyor içimden.

Şu ana kadar en skorer oyuncumuz bu sene daha önceden hiç resmi maça çıkmamış Jerome Robinson mesaj bu kadar...

İlk yarı sonucu 44-40

Skor dağılımımız; Robinson 12, Palmer 11, White 5, Cummings 4, Can 3, Rıdvan 3, Bishop 2, Buğrahan 2, Gillespie 2

Ribaund alınıyor, süre işlemeden üçlük deniyor bizim stajyerin aldığı ikinci lig seviyesindeki oyuncu topluluğu.

Yeter artik kardesim stajyer falan tamam eksikler var takimda falan ama siz Galatasarayli oldugunuza emin misiniz. Elestirininde bir adabi var. Bu site eskiden boyle degildi. Artik boyle bir yerse birakalim takip etmeyi

Yeter artik kardesim stajyer falan tamam eksikler var takimda falan ama siz Galatasarayli oldugunuza emin misiniz. Elestirininde bir adabi var. Bu site eskiden boyle degildi. Artik boyle bir yerse birakalim takip etmeyi

Kendisinin akrabası mısınız?

Ne alakasi var akrabasi olmakla. Dogru kelimelerle eleştiremiyo musunuz ? Palmer çöp white şöyle cummings böyle bunlar eleştiri falan değil. Burda kimse koç mükemmel harika veya çok iyi demiyor. Eksiklerini coğu kişi kabul ediyor ama küçümseyici konusmak farkli birsey. Bunun saçma gelmesi icin akrabasi olmaya gerek yok

Maç sonucu önemli değil, kazanılır ya da kaybedilir, ortada bir vizyon yok. Galatasaray taraftarı olup, 8 maçtır Fenerbahçe yi yenemeyen, geçen sene de BJK serisini seyredip hala halinden memnun olanlar varsa onlara diyecek bir söz yok . Lakin Stajyer stajyerdir,takımın Koçu yok. Bu gerçeği hiç bir şey değiştirmez.

Takıma da koça da tebrikler. İki yıldır erkek basketbol şubesini fazla takip etmiyorum ama Ömer Yalçınkaya'nın GM olduğu takımda zırt pırt koçu eleştirmek bana lüzumsuz geliyor.

Ne alakasi var akrabasi olmakla. Dogru kelimelerle eleştiremiyo musunuz ? Palmer çöp white şöyle cummings böyle bunlar eleştiri falan değil. Burda kimse koç mükemmel harika veya çok iyi demiyor. Eksiklerini coğu kişi kabul ediyor ama küçümseyici konusmak farkli birsey. Bunun saçma gelmesi icin akrabasi olmaya gerek yok
Burada sana katılıyorum. Hocayı ya da oyuncuyu beğenmeye bilirsiniz. Eleştiride yapabilirsiniz ki çok doğal ve normal. Ama o Galatasaray armalı formayı giyen kimseye hakaret edemezsiniz.
Takım branş ayırt etmeksizin.
Eleştiri kültürü hakaret ve küfüre kaymamalı. O çizgiyi ayırt etmeliyiz.

Burada sana katılıyorum. Hocayı ya da oyuncuyu beğenmeye bilirsiniz. Eleştiride yapabilirsiniz ki çok doğal ve normal. Ama o Galatasaray armalı formayı giyen kimseye hakaret edemezsiniz.
Takım branş ayırt etmeksizin.
Eleştiri kültürü hakaret ve küfüre kaymamalı. O çizgiyi ayırt etmeliyiz.
Stajyer kelimesinin neresi hakaret ve küfür ?
Galatasaray'ın parasını çar çur eden, insanları şubeden soğutan kimse eleştirilir.

Stajyer kelimesinin neresi hakaret ve küfür ?
Galatasaray'ın parasını çar çur eden, insanları şubeden soğutan kimse eleştirilir.
Ben bu yorumu sadece Yakup Sekizkök üzerinden yapmadım. Dikkat ettiyseniz takım branş ayırt etmeksizin dedin.

Ribaund alınıyor, süre işlemeden üçlük deniyor bizim stajyerin aldığı ikinci lig seviyesindeki oyuncu topluluğu.
Sonra rakip üçe bir yakalıyor. 3 senedir hiç bir başarısı olmayan , hiç bir büyük maçı kazanamamış kişiye elbette koç denemez ,olsa olsa stajyer denilir. Arma giyen oyuncuymuş vs .Hiç bir oyuncu da babasının hayrına oynamıyor, iki gün parasını geç ödesinler görelim neler oluyor. 3 gün önce Fenerbahçe maçında taraftarın önünde bazı oyuncular sahada geziyordu, bu ve benzeri durumları görüp tepki vermemek nasıl bir tercihse, tepki göstermek de o kadar doğaldır.

Geri