• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bcl 4. Hafta | Würzburg Baskets 74-99 Galatasaray Mct Technic

Puanları 36
Çözümler 0
Web sitesi
x.com
@Anıl Mehmet Yıldırım
Basketbol Şampiyonlar Ligi E Grubu 4. Hafta
04.11.2025 Salı
Tectake Arena
20:30

Evimizde oynadığımız ilk maçı 6 sayı farkla kazanmıştık. Bu sayı farkının altında kaybedersek haftayı yine lider kapatacağız. Kazanırsak zaten bir nevi grup liderliğini garantilemiş olacağız. Würzburg'un Frankfurt ve Nürnberg gibi şehirlere yakın olması sebebiyle de ultrAslan Avrupa'nın da iyi bir deplasman yapacağını tahmin ediyorum.

Malum nedenden dolayı yine ortada bir maç, hatta rakip bir adım önde. Normal şartlarda rakip bile olamaz.Son yıllarda Galatasaray erkek basketboluna en büyük zararı veren konulardan biri de bu BCL denen organizasyon. Geçen sene berbat lig performansı ve rezalet BJK serisi (kendi evinde , rakipten 107 sayı yemeyi başaran bir takım) sonra gelen eleştirilere "ama Avrupa'da final oynadık " edebiyatı yapıldı. Sonuç olarak bu sene de hiç bir önemli maçı kazanamayacak bir şahısla yola devam ediliyor.

Yenilmek normal kazanmak anormal

Mucize olmadığı sürece mağlubiyet.

Wurzburg içerde yüksek skorlara çıkabiliyor. Bizim savunma performansını düşünürsek 90ları yememiz hayli olası.

Yalnızca Palmer, Cummings ve F.White'ın birebirleri üzerine kurulu hücum çeşitsizliğiyle deplasmanda o skorlara çıkamayız, kaybederiz.

Handikap da gider muhtemelen.

Malum nedenden dolayı yine ortada bir maç, hatta rakip bir adım önde. Normal şartlarda rakip bile olamaz.Son yıllarda Galatasaray erkek basketboluna en büyük zararı veren konulardan biri de bu BCL denen organizasyon. Geçen sene berbat lig performansı ve rezalet BJK serisi (kendi evinde , rakipten 107 sayı yemeyi başaran bir takım) sonra gelen eleştirilere "ama Avrupa'da final oynadık " edebiyatı yapıldı. Sonuç olarak bu sene de hiç bir önemli maçı kazanamayacak bir şahısla yola devam ediliyor.
Kesinlikle daha once de yazmistim gereksiz bir kupa

"
2017 - Sampiyon Tenerife 2. Banvit - Tenerife hala ayni yerde Banvit`i bilmiyorum
2018 - Sampiyon Aek 2. Monaco - Aek 3. oldu bu sene cok iyi sezon gecirdi yine Monaco burdan kendini hizli kurtardi
2019 - Sampiyon Virtus Bologna 2. Tenerife - Bologna Kendini Kurtardi Tenerife ayni
2020 - Sampiyon Burgos - Ispanyanin 2. liginde bildigim kadariyla
2021- Sampiyon Burgos - Ispanyanin 2. liginde bildigim kadariyla
2022 - Tenerife - Ayni noktada
2023 - Bonn - Kume dusmeme mucadelesi verdi
2023- Malaga - Ayni noktada
2024- Malaga - Ayni noktada

Suradan kendini kurtaran 2 takim olmus Bologna ve Monaco, Turkiye`den 3 finalist olmus. Banvit, Karsiyaka ve biz acikcasi yukardaki tablodan da anlasilacagi uzere 1.`lik 2.lik yada 3.lugun hicbir anlami olmayan finale katilmis, kazanmis hatta 2 kere kazanmis takimlarin bile kendi liglerinde alt lige dusebildigi bir kupa oynuyoruz. "

Maç kadromuz ;
Jerome Robinson

Tibet Görener

Will Cummings

Can Korkmaz

John meeks

Rıdvan Öncel

James Palmer Jr.

Christian Bishop

Buğrahan Tuncer

Freddie Gillespie

Fabian white

Muhsin Yaşar

Rakibin çift hanelerden döneceğini bilmeyen yoktur sanırım

Kına yollarım geri dönerlerse eğer

Kına yollarım geri dönerlerse eğer
Yollanacak kişi ben değilim sevgili hocamız. Aynı hatalarda ısrar eden, kötü oyuncular transfer eden kendisi ben değilim! Telekom maçında da yenilecegimiz belliydi. Bugün, 12 sayıdan farkın eriyecegi de belliydi.

Telekom maçinda yenilecegimiz belli falan degildi. Takim iyi oynarkende kötü oynarkende negatif basmak taraftarlikta değil buraya kalsa her maçta yenileceğimiz kesin. Her attiğimiz girmiş kazanirsak süpriz olur yazdiginiz maçta 10 0 dan gelip öne geçmişiz gene negatif.

Telekom maçinda yenilecegimiz belli falan degildi. Takim iyi oynarkende kötü oynarkende negatif basmak taraftarlikta değil buraya kalsa her maçta yenileceğimiz kesin. Her attiğimiz girmiş kazanirsak süpriz olur yazdiginiz maçta 10 0 dan gelip öne geçmişiz gene negatif.
Telekomun gelişinden maçın elden gideceği gayet de belliydi. Negatif basanlarin yaptığı taraftarlik değil de, ligde son 21 maçta alınan 7 galibiyet 14 mağlubiyete susmak mi taraftarlik? Fb, bjk ve efese karşı her maçta alınan çift haneli mağlubiyetleri saymıyorum bile.

Acayip bir 3 periyot oynadık...

Ne yendik be kardeşim. Birazdan Trieste, İgokea'yı yenerse grup liderliğini 4. maçtan garantiliyoruz sanırım

Dönemediler :) tebrikler takima bu sene insallah aliriz bu kupayı

Bu hocayla hep böyle bir ileri bir geri gideceğiz gibi. Takımda hep bir arada kalmışlık var, ne çok kötü oynuyoruz ne de çok iyi. Sanki Süper Lig’de orta sıralarda takılan bir takım gibiyiz.

Geçen sene bu daha fazlaydi takim bi anda duruyor gibi kontak kapatiyor. Bu sene Palmer ve Cummigs daha sahiplenmiş gibi görünüyor. Bu senede mükemmel olmayacagiz uçmayacağiz cünkü takimin tavani belli ama elde olan bu ve arma oldukça destekleyeceğiz. Basketbol konusunda kötü bir yönetim var basketbolu onemsemiyorlar. Bunlarin hepsinin farkindayız. Ama kazanincada buraya girince moralimiz bozulmasin be kardeşim

Geri