• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bcl 5. Hafta | Galatasaray Mct Technic 79-80 Pallacanestro Trieste

Puanları 36
Çözümler 0
Web sitesi
x.com
@Anıl Mehmet Yıldırım
Basketbol Şampiyonlar Ligi E Grubu 5. Hafta maçı
18.11.2025 Salı
Basketbol Gelişim Merkezi
20:00

Grupta namağlup yoluna devam eden takımımız 1 galibiyet 3 mağlubiyeti olan Trieste ile mücadele edecek. Son 16'ya kalmayı garantilemiştik. Trieste için grupta 2-3. sırayı alıp kendilerini üst gruba atmak için çok önemli bir mücadele. Deplasmandaki maçta son topta Gillespie'nin sayısıyla 91-90 galip gelmeyi başarmıştık.

Maç başlıyor 🟡🔴🦁
BasketballCL

𝗚𝗮𝗹𝗮𝘁𝗮𝘀𝗮𝗿𝗮𝘆 𝗠𝗖𝗧 𝗧𝗲𝗰𝗵𝗻𝗶𝗰 - Pallacanestro

Trieste

TRT SPOR 📢

/Maç kadrosu/ ;

Jerome Robinson
Errick mccollum
Zekeriya Tekin
Tibet Görener
Can Korkmaz
John Meeks
Rıdvan Öncel
James Palmer Jr.
Christian Bishop
Buğrahan Tuncer
Fabian White
Muhsin Yaşar

Mccollum atmaya gelmiş bugün. Pota altımızda kesici, caydırıcı bir uzunun olmamasının etkisini görüyoruz yine. Rakip pivotu durdurabilen çıkmadı. Gillessipe ya da Bischof'un birinden çıkıp Izundu tarzı birini çeksek cuk oturacak.

Rakip de Sissoko harika domine etti pota altını Yakup koç bize karşı iyi oynadı diye seneye aldırır bunu da

rezil ötesi bir son top organizasyonu ile 79-80 kaybettiğimiz mücadele.

Gördünüz mü benim canım hocamın çizdiği seti. 6 saniye var tek farklı mağlup takım en garanti yapilacak oyun çembere gitmek. Benim sessiz , naif hakliyken bile cılız itiraz eden maçın kırılma noktasında gerekirse teknik faul alıp hakemleri kocaman Galatasaray kariyerinde 1 maç bile etki altına alamayan benim canım hocam

Kazanmak ya da kaybetmek önemli değil, bu BCL denen köy turnuvasına Galatasaray ı getiren vizyonsuz yönetim asıl sorun .Geçen sene yönetime göre burada final oynadık, Avrupa fatihi olduk vs .Tabii ondan sonra ligde çeyrek finalde rezalet BJK serisi sümen altı edildi, hiç kimse sorumluluk almadı, kimseden hesap sorulmadı. Bu sene de benzer bir durum olacak.

Bakın sevgili Galatasaraylılar. Bu erkek basketbol takımına bu sezon özelinde 1 cent fazla harcamak bunu taraftar olarak talep etmek Galatasarayı sevmemek demektir.

Yapılan son hamlelerden sonra kadın basketbol takımı içinde aynı düşünceye doğru gidiyorum. Fırat okul muhtemelen haftasonu fb maçı olumlu gecerse ertesi gün hoca olarak açıklanacak. Bakın Galatasaray basketbol vizyonu ve ilerleyişi bu kadar basit parametrelere ilerlememeli.

Hiç şaşırtmıyorlar. Teşekkürler.

Buğrahan o nasıl bir top atmaktır. Topu oyuna sokmak bu kadar acemice olabilir mi? Bence güzel oyun çizmiş koç ama oyuncu tercihi yanlış. Saçma sapan bir beceriksizlik var.
Cummings olmayınca hücumda etkisiz kaldık. Robinson ve Bishop yine yokları oynayınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu.

Geri