BCL 5.HAFTA GALATASARAY NEF-PAOK

Ben 3 lük konusunda farklı düşünüyorum. Bu takımın zaten kimyası olağanüstü hücum gücüne dayalı olarak oluşturuldu. Forvet ve gardlarımız da hücum yeteneği yüksek oyuncular. Bu tip oyuncuları set oyunu sınırları içine indirgeyemezsin, dizginleyemezsin. Yani yaparsın ama en fazla 2 hücum öyle oynarlar. Zaten maça sokarak başladık ve o ritimde devam ettik. Ha kötü bir dış şut günün olur onu anlarım. Ek olarak; denenen 3lüklerin çoğu da boş atışa ayarlanmış güzel hücumlardı.
Benim sinirlendiğim nokta; farkı açtıktan sonra yan gelip yatıyoruz parkede. Henüz 3 buçuk dakika var ama fark 10 civarına geliyor bir anda, 20 lerden.
Melo ve Bost un attığı 19 adet 3 lüğün en azında 5 tanesi zorlama , gereksiz , oyun kurgusu içinde olmayan atışlardı. Bir set çizersin yada boş olan oyucu 3 lük dener olur ama bu tür zorlama 3 lükler benim seyir zevkime ters açıkcası.
 
O huylarını ben de sevmiyorum. Daha önce de defalarca yazdım zaten sevmediğimi. Ama skor anlamında takım akarken, o şutlara da göz yumabiliyoruz artık yapacak bir şey yok. Biraz anormal bir hücum takımı yaratıldığı için bazı noktalarda yorum yapamıyoruz.
 

Üst