Dee Bost'un 8mt den 3 e 1 giderken attığı üçlüğü Ekrem Hoca çizdi ise tam eyvallahlar olsun
Ben çizilen set hucümü gösterirseniz asıl ben memnun olurum Akonun Hızlı hucum çıkışı vede dış şut zorlamalarımız dışında ben kravish Akon oyunu göremiyorum Akon ege oyunu yok Sadık Ege, Sadık Kravish oyunu yok
Tek çizilmiç oyun dip köşede Akon yada Gökşenin atsın diye uzun oyuncunun ters tarafa topu atması. Her Amatör basketbol takımının ilk yaptığı oyunlardan biridir bu set
Haklısınız evet, hakikaten okuyunca tamamen doğaçlama oynadığımızi anladım. Ne ikili oyun, ne top dolastirma, ne sırtı dönük hücum hiçbiri. Oyuncular çıkıyor oynuyor. Yorulan işaret edip yerine benchten biri giriyor, oyunun gidişine göre de "sen çık ben adamı iyi tutarım, ben daha iyi şut sokarım" diye de değişiklikler yapıyorlar aralarında. Ekrem Hoca'yı göndermek lazım, hatta bizim bu takimda Koç'a da gerek yok nasıl olsa atıyorlar. Bench'tr oyuncular terlediklerinde havlu tutacak, terlerini silecek, sularını verecek 3-4 eleman olsa yeter ve tabi 1-2 masör ve doktor da şart ne olur ne olmaz. Zannetmem oyuncuların arasinda birisi doktor olsun...