• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bcl Çeyrek Final / 1.Maç | La Laguna Tenerife - Galatasaray Mct Technic

Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.

1 Nisan 2026 Çarşamba, 22:00
Geçen sezon yendiğimiz rakibimizi bu sezon çift maçlık eleme sisteminde eleyebileceğimizi düşünüyorum. çünkü İspanyollar eski güçlerinden uzak, ve kadroları eskiye göre yaşlandı.

Geçen sezon yendiğimiz rakibimizi bu sezon çift maçlık eleme sisteminde eleyebileceğimizi düşünüyorum. çünkü İspanyollar eski güçlerinden uzak, ve kadroları eskiye göre yaşlandı.
Tenerife iyi takım , dikkatli olmalıyız. Ayrıca İspanya Ligi'nde başalti takımları Barça ve reale eskisinden daha fazla meydan okuyor bu yüzden bence İspanya ligi eskisinden daha kaliteli en azından ilk 10 takım bazında.

Tenerife iyi takım , dikkatli olmalıyız. Ayrıca İspanya Ligi'nde başalti takımları Barça ve reale eskisinden daha fazla meydan okuyor bu yüzden bence İspanya ligi eskisinden daha kaliteli en azından ilk 10 takım bazında.
Renkdaş,İnanki takım bu sezon çok zor iki yada üç maç sonrası bu elemeyi geçecektir.ben buna inanıyorum.geçen sezon elediğimiz hele hele sekizkök ün başında olduğu takımın elemesi hatırlanırsa bu sezon daha başarılı olmamızın önünde bir engel yok ...

Mills transferi sonrası Tenerife bence kupanın favorisi. O geldikten sonra Malaga ve Valencia'yı paramparça ettiler. Eleme ihtimalimiz oldukça düşük.

Kanarya adalarında 20 ye yatırırlar

Geri