• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bcl Çeyrek Final / 2.Maç | Galatasaray Mct Technic 64 - 62 La Laguna Tenerife

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.
Tenerife 2.maç topici yoruma neden kapatıldı acaba? Maçı da izleyemiyoruz böyle bir maçı tabiispora vermek nedir :(

Son düzenleme:
Seriyi 1-1 yaptık. Takımı tebrik ederim maç için değil de daha çok olumsuz bir sonuçta geçen sene ile kıyaslama yapıp zor bela gönderilen Yakup beyi övmek için yazı yazmayı bekleyen malum eski menajer, eski koç vs şahıslara bu fırsatı vermedikleri için.

Gillespie'ye ne oldu?

şimdi gördüm: Sağ kalfında birinci derece yırtık tespit edilmiş

Son düzenleme:
Cummings uzun süredir yok, Gillepsie sakatlandi ona ragmen Pozecco hocam hedeflere dogru yürüyor

Voleybol maçındayken bir yandan da bu maçın skorunu elimden geldiğince takip etmeye çalıştım. Maçtan önce kulübe sponsor olan bir firmadan verebilecekleri kadar bilet bile talep etmiştim fakat sistemsel bir hata yüzünden maalesef bunu da gerçekleştiremedik. Ne kadar insan sokarsak o kadar kardı. Fakat bu maçı tercih eden arkadaşlardan üst katta bile ciddi seyirci var mesajını alınca çok sevindim. Voleybol maçının olmasıyla beraber bu maça yeteri kadar ilgi gösterilmeyeceğinden çekiniyordum ama Galatasaray taraftarı yine olması gereken yerdeydi. Hocanın maç sonu memnuniyetini görmek bu açıdan güzel oldu. Giden herkesin ayağına sağlık. Voleybol maçı ile çakışma olmasa demek ki çok daha yüksek bir seyirciyle oynayabilirdik. Bir diğer keşke de yönetimimizin hiçbir iddiası olmayan Efes’in Sinan Erdem de oynamasını sağlayıp İpekçi’de ki doluluk oranını Sinan Erdem gibi büyük bir salona kıyasla NBA’den gelen misafirlere daha iyi sunabilmeleleri olurdu ama bunu düşünebilmişler midir, pek sanmıyorum. Umarım deplasmandaki maçı kazanırız ve yine dörtlü finallere kalırız.

Geri