65-35, rezillik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Saydığım 4 oyuncumuz da çok kötü maç çıkarınca bu fark kaçınılmaz oldu.Mills'i ne kadar durdurabilirsek kazanma ihtimalimiz o kadar artar.
Bunun dışında McCollum, Palmer, Justin ve Ellis'in gerçekten günlerinde olması gerekiyor. Şut yüzdemizin yüksek olmasına ihtiyacımız var.
Son ana kadar savaşalım.
Zaten değişim olacak bu kadar kötü yabancılar ile neden devam etsin bir ara yazmıştım.Pozzecco hocamın açıklamalarindan sonra takimda devam etmeyeceğini bilen oyuncular sanirim reaksiyon vermeyi kestiler; seneye yine degisim bizi bekliyor.
Zamansız açıklama bencede.Pozzecco hocamın açıklamalarindan sonra takimda devam etmeyeceğini bilen oyuncular sanirim reaksiyon vermeyi kestiler; seneye yine degisim bizi bekliyor.
Trincheiri severim de o da düşüşte...Pozecco açıklanmadan önce koçun takıma kısa vadede olumlu etki yapacağını fakat orta vadede düşüş yaşayarak uzun vadede belli bir seviyede kalacağını yazmıştım. Bu durumu tabi ki kahin olduğumdan değil yaşanmış geçmiş deneyimleri görüp izleyerek araştırarak bildiğim için yazdım. Yine daha önce de yazdığım gibi Pozecco'ya bir şey diyemem çünkü bu kadroyu o kurmadı ama sonrasında yapılan iki transferde sezonu kafada bitirmiş oyuncular alındığı için Pozecco'nun gelecek sezon için kalıp kalmaması konusunda kafalar karışmış durumda. Zaten iş ahlakı olmayan yabancı sayısını aynı karakterleri iki oyuncu daha da arttırmış oldu.
Açıkçası Trichieri'nin Laso'nun boşta olupta hele ki Trichieri'nin Paok'a gittiği bir ortamda yine macera aradık. Her şeyden önce bu yönetim zihniyeti ve yöneticilerin değişmesi gerekiyor. Yoksa gelecek yıllarda da hiçbir şey değişmez.
Tabi ki her ikisi de düşüşte ama sonuçta Pozecco'da çıkışta değildi o da düşüşteydi. Zaten düşüşte olmasaydı bize gelmezdi.Trincheiri severim de o da düşüşte...
Lasonun hali ortada...