BCL | ERA Nymburk 80-106 Galatasaray

Maç kadrosu ;

Michael Young
Sadık Emir Kabaca
Will Cummmings
Roberts Blumbergs
Samet Geyik
James Palmer Jr
Ebuka İzundu
Buğrahan Tuncer
Yaman Alişan
Angel Delgado
Rob Gray
Göksenin Köksal

Coach : Yakup Sekizkök

Yakın savunup,pas kanallarını kapatmaya devam etmeliyiz.Bu şekilde Nymburk hücumları çıkmaza giriyor,top kaybına zorluyoruz.

Maçın başında Goksenin 1 kez sadece mesafe vermisti ondada direkt dış atışı bulmuşlardı.Sonrasinda ise Rob Gray üzerinden bulunan turnike harici hep dediğimi yaptık.

Çok fazla bire bir zorlamalar yapıyoruz.Uclugü bulduktan sonra sol kosede oyuncumuz boş Buğrahan top kaybına gidiyor,Cummings faul çıkmasa üç kişi arasına daldı.Palmer girdi zorladı,ardından Rob Gray zorladı.

Yani üst üste kaç hücum hep bireysel zorlamalar,hiç pas yapmıyoruz.

Nymburk ritim bulamadığı sürece eyvallah ama onlar ritim bulmadan fırsatları daha iyi değerlendirmek lazım.

Cummings varken en azından ikili oyun oynuyor kendi kullanmadığı zaman.

Faul hakkimizi süs olarak kullanalım.Kolay geçil basketi ye.Ritim bulamayan adamlar 47 attı devrede.Şampiyonlar liginin en iyi takımı biz değiliz ama sen Şampiyonlar liginin en kötü koçusun hocam.

İlk çeyrek bir pozisyonda ne güzel top dönmüştü Cummings dışarıdan şutu atmıştı.O pozisyon dışında bir tane topun döndüğü hücum gördünüz mü ya ? Cummings'in uzunları beslemesi dışında sürekli bireysel zorlamalar veya bireysel çabalarla hücum ediyoruz.

Kazanacaksak sorun değil eyvallah deriz ama her maç böyle oynanmaz.Takimin başında iyi koç olsa devreyi 15 sayı önde bitiririz,sorun bu ya.

Cummings ile bulduğumuz boş dış şutlar,Goksenin'in can havliyle Young'ı dışarıda bulması.İste istediğimiz hücumlar bunlar ya.Guzel hücum ettiğimizde o isabetler mutlaka geliyor ya.