BCL | La Laguna Tenerife 80-90 Galatasaray

Gs erkek basketbolunu el birliği ile tarih ettiler. Ne kimse ilgi duyuyor ne umut ışığı görüyor. Ezeli rakibinin geldiği nokta ile bu kulübün geldiği noktadan rahatsız olmayanlar başta bu forum olmak üzere her yerde Gsli olduklarını iddia ediyorlar. Bu şubenin toparlanması 10-15 seneyi bulur. Şuan da Gsnin en çekici olmayan şubesi. Emeği geçen yönetimlere teşekkür ederiz
ne 10-15 seneyi bulucak. yillik bütceyi 8-10a cikarirsin iyi bi kadro kurarsin basari gelir. Basketbolda zaten her sene 0dan kadro kuruluyor futboldaki gibi iskelete fln gerek yok yani seneye bile basari gelir

Gs erkek basketbolunu el birliği ile tarih ettiler. Ne kimse ilgi duyuyor ne umut ışığı görüyor. Ezeli rakibinin geldiği nokta ile bu kulübün geldiği noktadan rahatsız olmayanlar başta bu forum olmak üzere her yerde Gsli olduklarını iddia ediyorlar. Bu şubenin toparlanması 10-15 seneyi bulur. Şuan da Gsnin en çekici olmayan şubesi. Emeği geçen yönetimlere teşekkür ederiz
Bu Forumdakiler Galatasaraylı olduğunu mu iddia ediyor amacınız prim kasmak belli kale bile almıyorum, ortalığı trolleme amaçlı boş yorumlarınız size kalsın. Size tavsiyem ilk önce GALATASARAY yazmasını bir öğrenin..
Bu forumda ben ve %98i yönetimin ne derece iş bilmeyenlere dolu olduğunu sürekli yazıyor, subedeki vizyonsuzluk ve başarısızlığın nirvasında olduğunu yazıyoruz nasıl okuyorsunuz yazılanları..

Son düzenleme:
ne 10-15 seneyi bulucak. yillik bütceyi 8-10a cikarirsin iyi bi kadro kurarsin basari gelir. Basketbolda zaten her sene 0dan kadro kuruluyor futboldaki gibi iskelete fln gerek yok yani seneye bile basari gelir
Rakibimizi yakalamamız o kadar bulur. Gelecek sene bcl şampiyonu olalım hadi bu bizi nereye götürecek güç anlamında? Taraftarı yok ettiler ilgi yok şuan bu şubeye yoksa şuan Gs herhangi bir şubede herhangi bi turnuvada f4 yapacak ve bu kadar boşverilecek? Şuan Gs erkek voleybolda tr kupası finallerinde olsa daha fazla merak uyandırır yani demek istediğim bu

Bu Forumdakiler Galatasaraylı olduğunu mu iddia ediyor amacınız prim kasmak belli kale bile almıyorum, ortalığı tolleme amaçlı boş yorumlarınız size kalsın. Önce GALATASARAY yazmasını öğrenin..
Bu forumda ben ve %98i yönetimin ne derece iş bilmeyenlere dolu olduğunu sürekli yazıyor, subedeki vizyonsuzluk ve başarısızlığın nirvasında olduğunu yazıyoruz nasıl okuyorsunuz yazılanları..
Trol kısmı nedir merak ettim. Ayrıca kale almıyorsan neden cevap veriyorsun? Sen yazıyor olabilirsin bu şubeye para harcamaya gerek yok fb ile yarışacağız diye şubeye zarar yazdırılmamalı diyen bir sürü kişi var her yerde. Yoksa ben de forum üyesi olarak zıt konumdayım. Para harcamayı önemsiz görenler yüzünden bu durumdayız. Bu anlayış camianın derinlerine işlemiş durumda

Hastalıklı ruh! Final four oynuyoruz yahu!!!

25-40 gerideyken şu an 59-49 öndeyiz, 34-9 gibi inanılmaz bir seri yaptık korkunç bir fark😱 izundu çok kötü başlamasına rağmen şu ana kadar büyük fark yarattı..
Haydi devam çocuklar çözüm üretemiyorlar...
74-60 öndeyiz mola aldılar Buğrahan da katkı vermeye başladı finale son 6:57 ha gayret az kaldı Tenerife sürklase durumda. Seri 52-20 oldu..

Son düzenleme:
Ezeli rakibimize kafam girsin sana birşey olmasın. Galatasaray' a Gs diyenlere de kafam girsin ayrıca.

Ezeli rakibi çok seviyorsanız onları destekleyebilir ve onların forumlarına üye olabilirsiniz.