Konu hücum üzerinden ritm olduğunda, bizden korkulur.
Bana da savunmada vidalari sıktıgımız zaman bizden korkulur gibi geliyor. Bu macta da boyle oldu. Ben gördüğümü yanlis yorumluyor da olabilirim tabi.
Konu hücum üzerinden ritm olduğunda, bizden korkulur.
Evet olabilirim ama olmuyorum bu zaten kimseyi ilgilendiren bi konu değil. Gsliyim. Fikri hür bir Gsli. Fbliler gibi değilim zaten onlar gibi olsam burada gerçeklerden ziyade biz şöyle iyiyiz böyle harikayız aramızda fark yok masalları anlatırdım. Gs erkek basketbolu iflas etmiş bir yapı erkek voleybol gibi Türkiye’de popülerliği az bir branşta bile daha fazla ilgi var. Bu gerçeği kabul etmemek için bana laf atıp hakaret etmeye çalışanlara sadece gülüyorum.Ezeli rakibi çok seviyorsanız onları destekleyebilir ve onların forumlarına üye olabilirsiniz.
Keşke gelse ama gelmez. Gelse bile sen ona kazanacağı yapıyı kuracak vizyona sahip değilsin. Olsa zaten gitmezdi adam. Onların ellerinde ne kaldığı da değil mevzu biz neredeyiz mevzusu bu. Burda rakibine ve yaptıklarına saygı duymazsan zaten kaybediyorsun en baştan. Her neyse konuyu kendi adıma kapatıyorum. Umarım kupayı alırızErgin Hocam F4' de kitleyince bu sığır gelir der, masa tenisinde ezeli rakibimiz gerisinde kaldık diye. Her sene olduğu gibi ellerinde bir tek erkek basket kaldı. Onu da Ergin Hocam alır zaten.
Hücum edemeden savunma yapamıyoruz biz. Sadık'ın kalite itibariyle olmasa da performans itibariyle sürpriz olan üçlüğüyle maça döndük ilk yarıda. Elbette Cummings-İzundu ikilisi her bağlamda hücumda, Cummings akılla İzundu ise gövdeyle savunmada merkezde.Bana da savunmada vidalari sıktıgımız zaman bizden korkulur gibi geliyor. Bu macta da boyle oldu. Ben gördüğümü yanlis yorumluyor da olabilirim tabi.
Top kaybı sonrası hayıflanıyorken salkım saçak Beşiktaş setinin önünü dolaşan Nigel Hayes-Davis'e, bizimle de derbi yaşamış olan Nigel Hayes-Davis'i böyle derbiden ve tribün kültüründen bihaber hale getiren rakibe saygı duymuyorum. Saygı görmeme sebebi, 24 saat dahi geçmeden kabak gibi ortaya çıktı görüldüğü üzere. Arada da, BCL şampiyonluğu noktasında iyi ki kurtulduk dediğim AEK tribünüyle yaşanan saatler var.Burda rakibine ve yaptıklarına saygı duymazsan zaten kaybediyorsun en baştan.