• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bcl | Le Mans Sarthe Basket 81-94 Galatasaray Mct Technic

NBA Europe'un Fenerbahçe, Barcelona, Pana, Oly, Kızılyıldız, Partizan ve Zalgiris olmadan tutma şansı yok. Basketbol kültürü bu kulüplerde ve şehirlerde var...
Murak Ulker kulübu kapatıp alt yapı, ust yapı, Euroleague lisansını küllüyen fener'e devredene kadar fener basket topunu gorse bomba diye karakola gotürecek bir camiaydı. Fener'de basketbol kültürü falan yok, belki 20-30 sene sonra olur.

Murak Ulker kulübu kapatıp alt yapı, ust yapı, Euroleague lisansını küllüyen fener'e devredene kadar fener basket topunu gorse bomba diye karakola gotürecek bir camiaydı. Fener'de basketbol kültürü falan yok, belki 20-30 sene sonra olur.
Konu FB değil. Galatasaray... Ama yine de katılmadığımı belirteyim. Ülker'den önce ligde şampiyon olmuştu FB... EL de oynadı ve son 16 turuna kaldı.. Hatta Koraç Kupasında iki çeyrek finali var. Birinde şampiyon Efes'e elenmişti. Basket topunu görse bomba zannedecek bir takım için fazla iyi... ;)

FIBA hakemleri çok mu eşek bana mı öyle geliyor.

Bu galibiyet F4'e götürür.

Takımla birlikte Palmer'ın dönüşümünü izlemek baya keyifli. Eskiden 3 çeyrek skorunu yapar, clutch timeda ortada görünmezdi. Şimdi ise 3 çeyrek takılıp clutch timeda ortaya çıkıyor. Fb maçını da almıştı hakemler araya girmese

E hani berbat kadroydu?
Kadro halen daha berbat o bütçeleri sezon başında akıllı koça verselerdi daha güzel kadro kurardı.

Kadro halen daha berbat o bütçeleri sezon başında akıllı koça verselerdi daha güzel kadro kurardı.

Aynen hocam, berbat kadro BJK ile Bahçeşehir'i 15'e yatırıp FB'ye deplasmanda hakem ile kaybediyor. Avrupa'da da lider konumda. Evet, bütün bunları berbat oyuncularımız başarıyor.

Berbat kadro ile G.Popovic ile Obradovic'in prime dönemleri birleşse hiç bir şey başaramaz hocam. Koç dokunuşları bütün takım sporlarında çok önemlidir ki bunu Yakup-Pozzecco ayrımında çok net görüyoruz ancak nihayetinde maçı sahadakiler kazanır.

Son düzenleme:
Konu FB değil. Galatasaray... Ama yine de katılmadığımı belirteyim. Ülker'den önce ligde şampiyon olmuştu FB... EL de oynadı ve son 16 turuna kaldı.. Hatta Koraç Kupasında iki çeyrek finali var. Birinde şampiyon Efes'e elenmişti. Basket topunu görse bomba zannedecek bir takım için fazla iyi... ;)
Ben de size katılmıyorum. Ulker fener'e hibe edilmeden önce Barcelona, Pana, Oly, Kızılyıldız, Partizan ve Zalgiris seviyesinde basketbol kültürleri oldugunu idda etmeyeceksiniz herhalde.

Ben de size katılmıyorum. Ulker fener'e hibe edilmeden önce Barcelona, Pana, Oly, Kızılyıldız, Partizan ve Zalgiris seviyesinde basketbol kültürleri oldugunu idda etmeyeceksiniz herhalde.
Ülker FB ye sadece yarışma haklarını devretti. Seyirci devretmedi ya. 12.000 ortalama seyirci Ülker'den gelmedi yani. Bu kültürü oturtan Obradovic'tir... O salon 20.000 kişilik olsa 20 bin ortalamayı da yakalardı. Galatasaray da yakalardı

Salla FB'yi. Galatasaray neden EL de değil? Bunun peşinde olması lazım GS camiasının. Çok rahat 10-15 bin seyirci ortalaması yakalayabilecek bir kulüp neden EL ye girmek için değil de NBA Europe için uğraşır?

Geri