• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BCL Play-ins | Basket Derthona 70-71 Galatasaray Ekmas

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.
Mitrovic ile bu seriye çıkarsak eleneceğiz. Ama şube bunu henüz görebilmiş değil.

Sezonu kurtarma fırsatı geldi ayağımıza. Turu geçmemiz halinde gelen grup; geçen sezondan eser olmayan Bonn, Nenad Markovic ile yollarını ayıran Dijon ve Daçka'yı eleyen (büyük ihtimalle) Ludwisburg olacak. Diğer gruplara kıyasla aşırı basit kalıyor bu grup. Olur da Derthona'yı geçer, bide üstüne bu grupta 1. olursak senelerdir yalandan da olsa belirlenen F4 hayalini nihayet gerçekleştirebiliriz. Son maçlarda kazanma alışkanlığı kazandık. Bu deplasmanda da bu alışkanlığı devam ettirmeliyiz.

Son düzenleme:
Derthona'nin bu sene evinde bı kaç maçını izlemistim bizimle eslesmeden önce.. Eğer ritim bulurlarsa 100 yeriz. Çok iyi savunma yapmamız gerekiyor.. Son samsun macina kadar umudum vardı ancak samsun maçını izledikten sonra hiçbir umudum yok bu maçla ilgili... Umarım yanıltır beni takım.

Tivibu Spor verecekmiş maçı açık kanal mı acaba? Tivibu Spor 1,2,3 te olan maçlar şifreli oluyordu.

maç hakkında entry girmemiş kimse ne üzücü. maç sifresiz kanalda, haberiniz olsun.

çok fazla hücum ribaundu veriyoruz çok fazla öyle böyle değil.

İlk çeyrekte son dakikada yüz 18 sayımiz var 10 tanesi serbest atış....

22-20 gerideyiz ilk çeyrek. rakip çok kötü, bizde kotuyuz. biraz ucundan iyi hücum yapsak +10 farkla kapatirdik şu çeyreği. bide çok fazla hücum ribaundu veriyoruz, yaptığımız savunma çöpe gidiyor.

2. Ceyrek daha derli toplu oynuyoruz maçı kontrolümüze aldık fark 8

PREPELİCCCCC 32-24 VE MOLA. 5 DAKİKADIR SAYI YEMİYORUZ.

12-0 seri yaptık. Bu sezon ilk defa böyle bişey goruyorum takımdan.

2.çeyreğin son 4 dakikası sezonun en iyi oynadığımız sekansı olabilir. Çok iyi oynadık bu bölümü.

son 2-3 dakikayı çok kötü geçirdik. 37-33 önde kapattık ilk yarıyı.

Hemen özümüze geri dönerek inanılmaz kötü bir periyot sonu oynadık.

son bölüm sapıttık lakin 4 sayıyla önde kapattık devreyi
ama maça ortak oldular

Son 10 saniye Halilovic'e set çizdi hoca?
O nasıl bir mola, set ve oyun?

Hem de dört kısa oyunda iken

Takım harika savunma yapıyor ama hücumda etkisiz kalıyor.
15 olacak fark 4’e düştü.

26-36'san 40-37 geriye düştük kazansakta kazanmasanta yollayın su adami artık sabır kalmadı.

Geri