Cevabı yeni gördüm Ali Abim... Ali Koç´un söylemini daha önce duymamıştım, demek işime gelmediği için.Onurcum, sonunda olacak şeyi ben sana söyleyeyim. Koç da dahil olmak üzere tüm takım bir gün bir maç sonunda salondan ıslıklarla ve yuhalanarak ayrılacak. Çünkü en başta şube yöneticileri olmak üzere tüm takım tam anlamıyla bir çöplüğe dönüştü ve bu çöplük artık kolay kolay temizlenmeyecek durumda. Aslında şube yöneticilerine çok da fazla kızmamak lazım, ellerine verilen 3 kuruşla takım kurmaya çalışıyorlar. Futbol dışındaki tüm şubeler her zaman üvey evlat muamelesi görüyor. GS artık tam bir futbol kulübü oldu. Sadece sahaya çıkmış olmak için çıkan, kesinlikle şampiyonluk mücadelesi yapamayan son derece sıradan kadrolardan oluşan gariban takımlar durumuna geldik. Türk sporundaki en büyük rakibin olan diğer kulüp her branşta kafaya oynayan ve en kötü ihtimalle şampiyonluğa oynayacak kadroları kurarak tribüne taraftar çekebiliyor. Geçen gün ne dedi yalı çocuğu “biz spor kulübüyüz, rakiplerimiz ise futbol kulübü..”. Ne kadar doğru bir tespit, değil mi?
Erden Timur basketbola önem verdi bir süre, yönetime girene kadar. Futbola çok güzel sponsorluklar da kazandırdı ama basketbol takımı ona da kambur olarak görünmeye başladı demek ki, ligde ve Avrupa´da ağırlığımızı hissettirecek bütçe verecek bize yakışacak sponsor bulamadık.
Camiada heyecan yaratacak, spor kulübü olduğumuzu hatırlatacak yeni Oktay Mahmuti´sini, Ekrem Memnun´unu arıyor şube. Kolay mı, bana göre asla değil..