• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BCL Round of 16 | Telekom Baskets Bonn 89-76 Galatasaray Ekmas

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
Rezalet bir 2. çeyreğe rağmen tek haneli farkla gerideyiz. rakip son 2 dakikayı boş geçti değerlendiremedik. umarım aramayız o 2 dakikayı. ikinci yarıda da 2. çeyrekteki gibi yüzdeli soktukları bir dönem yaşanırsa +20 sayıya kadar yolu var ne yazık ki.
 
ilk yarıda Bonn 5 tç 1 tk, biz 8 tk 0 tç.

Topun değerini bilmeden oynuyoruz
 
Mccormack doğruyor takımı.
 
6 dakika 5 sayı atık mitroviç'te izledi.
Pota altında mcCormacka topu indirmek bu kadar zor olmamalı. O kadar toptan uzak kalınca o'da pislemeye başlıyor.O kadar tıkanıyoruz'ki sonunda prepelic falan kaldırıp saçma sapan atışlar deniyor. Set temposu yavaş, set dediğime bakmayın sadece ikili oyunlar başka bisey yok.
 
Prepelic sok biraz artık!
 
farkı 3'e kadar düşürdük. bravo takım.
 
Fark 3 molaya yolladık.Şu maçta gelecek olan galibiyet o kadar değerli olur ki.Kendi evinde haftaya Dijon'uda yenersin ve 2 de 2 ile başlarsın.Minimum 4 galibiyetlede gruptan çıkarsın.

Yeter ki bugün kazanalım.
 
Hakemler ne yapıyor ya? Şu çıkan kararlara bak alay mı ediyorsunuz deliricem şimdi.
 
Hakemler çok aleyhimize çalışıyor.
 
Hakemlerde türk takim düsmanligi var gibi seziyorum
 
Prepelic sok artık hacı yalvariyorum.
 
Rakip kötü biz rakipten de kötü. şu maçı kazanamazsak net bize yazar. rezil hakem kararlarını da unutmamak lazım ama sırf serbest atışları soksak, prepelic 0/6 yerine 2/6 çekse yeterdi. pff, ararız bu maçı.
 
Walden tam 2-3 tane ust uste sokuyor, ritm bulmus adam, cart diye cikartiyor, nasil rezil bir koc bu.
 
Kardeşim Yeboah.
 
Her sayı çok önemli, Kaybetsek bile fark yemeyelim.
 
Hocam bu 5 olmuyo hocam tıkanıyoruz iki yönlendirici şart!
 
Rade'yi çıkartıp Walden alması lazım hemen ama bu rezil coach almayacak son 4 dakikaya almayacak maalesef
 
Geri
Üst