• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bcl | Rytas Vilnius 85-89 Galatasaray Mct Technic

rytas gibi bir deplasmandan böyle bir galibiyet almak müthiş bir şey oldu tkaım için. biraz kadro mühendlisği yapılsaydı 8bir guard ve pivot) bence bu sezonu d akuratrabilirdik .

maç sonunu müthiş oynadık

Bu kadar kötü pivotlara(Gillespie-Muhsin) ve belki de dünyanın en kötü faul atan kısasına(Palmer) sahip olmamıza rağmen müthiş bir mücadele ve koçun büyük etkisiyle kazanılmış çok önemli bir maç oldu. Çok iyi bir taraftara sahip olmaktan başka da hiçbir özelliği olmayan böyle vasat bir takıma karşı çok daha rahat galibiyet almamız gerekirdi diye düşünüyorum ama gel gör ki takımı bu kadar aşağı çeken birbirinden kötü 2 tane 5 numaran varsa bunu yapamazsın tabii. Bu Gillespie denen çöp uzunu nereden buldular acaba? GS tarihinde çok kötü yabancı pivotlar gördüm ama bu kadar kötüsünü hiç görmedim, herifin nerdeyse her topunu blokladılar. Potaya pazarda karpuz atar gibi şut atan Muhsin'i ise pek konuşmaya gerek görmüyorum, hangi akıl Karşıyaka'da oynarken nasıl bir cevher gördü de bu arkadaşı niçin aldı getirdi ise kendisine alkışlarımı(!!!) gönderiyorum. Bir diğer konu da Petrucelli denen oyuncu ama bu konuyu daha sonra bir ara yazarım. Palmer ise tez konusu olacak kadar garip bir kısa, orta ve uzun mesafe şutları belli bir seviyenin üstünde olan bir kısa oyuncunun faul atarken nasıl bu kadar kazma olabileceğini aklım almıyor. Tüm bu negatifliklere rağmen çıkarılan bir deplasman galibiyeti çok güzel oldu. Bir kez daha bravo Pozzecco...

Tebrikler Pozzecco Hocam👏
Tebrikler Yenilmez Armada 🦁

Bir ara herhalde kırıldık artık dönmez kaybediyoruz diye düşünürken takım pes etmedi ve geri dönmeyi başardı. Koçun takımın karakterine çok net şekilde dokunduğunu hissettirdiği bir maç oldu. Tebrikler takıma ve Pozzecco'ya.

En çok o iki şikebahçelilere sevindim. İyi kapak oldu

Burası yeri değil ama 5 numara icin kim olabilir en uygun?

Bizim Bench arkası yanyana oturan 2 formalı laciye armağan olsun attığımız tüm sayılar :)

Sissoko forum efsanesi olma yolunda ilerliyor:)

Ancak gelme ihtimali maalesef yok. Birincisi adam bir süredir sakat zaten, oynamıyor. İkincisi Trieste hem liginde hem de BCL'de iddialı durumda. İlk hafta Canaria'yı deplasmanda yendiler.

Dahası FB, 4 numara için Uthoff'u istedi onlardan. 500k buyout talep ettiler

Bir ''spor'' takımının taraftarı en mest eden şeyi ; rakip ve şartlar ne olursa olsun pes etmemesidir. Bunu yakalamak zannediyorum ki çok kolay da değildir. Bunun için Pozzecco'ya büyük teşekkür ediyorum. Maç ne olursa olsun sinir bozucu şekilde geri gelip rakibi de taraftarı da bezdirdik.

Fabian White la şimdiden uzatsak iyi olur. Daha iyisi derken eldekinden de oluyoruz genelde.

2 yıldır belkide İlk defa bu denli karakter koyarak maç kazandık. Palmer bir ara yine maçı vermek için elinden geleni yaptı. Neyse ki Fabian White son bölümdeki savunmasıyla bizi ayakta tuttu. Mccollum'da hücumu sırtladı ve sonunu getirebildik.

Palmer her antrenman sonrası 100 150 serbest atış çalışırsa çok iyi olacak. Yoksa bu serbest atış sorunu tam kazanıyoruz dediğimiz önemli bir maçta başınıza iş açacak.

Başta koça ve ekibine sonra da oyunculara böyle bir karakter koyup maçı kazandırıp bizi sevindirdikleri için çok teşekkürler.

Geri