BCL Son 16. 2. Maç | Galatasaray NEF - AEK

Galatasaray Nef, Basketbol Şampiyonlar Ligi Top 16 K Grubu’nda AEK ile karşı karşıya gelecek. Sinan Erdem Spor Salonu’nda 31 Ocak Salı günü oynanacak olan mücadele saat 20.00’de başlayacak. Maç Tivibu Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.

Çok önemli bir maç, kesinlikle kazanmamız lazım.
 
bence gruptaki en kritik maçımız. geçen hafta oynanan Limoges maçından daha kritik bir maç. geçen hafta oynanan limoges maçı, üstümüzdeki ölü toprağını atıp gruba iyi başlamak ve havayı düzeltmek açısından çok önemliydi. bu maç ise 2/2 yapıp malaga deplasmanına malaga ile eşit bir şekilde gitmek için çok önemli. direkt gruptan çıkıp çıkamayacağımızı belirleyecek bir maç bence. kazanmak kadar averaj kasmak ve deplasmandaki aek maçına elde sağlam averaj farkıyla gitmek de önemli. takımın taraftara çok ihtiyacı var arkadaşlar. lütfen imkanı olan herkes maça gelsin.
bunun dışında, Yunan taraftarların gelme durumu varmış. maçın gergin geçmesi de muhtemel. rakibimizin benchinde tecrübeli ve bir iki hareketiyle tribünleri aşağıya indirecek cinsten oyuncular da mevcut. kapı yine taraftara çıkıyor, mahal vermeden döve döve kazanmalıyız ve bu taraftarın yoğun desteğinden geçiyor. yineliyorum, lütfen gelin.
son olarak rakibimizin en iyi oyuncusu Tim Frazier sakattı fakat bugün yapılan antrenmanlarda kendisini denemiş. Yunan gazeteciler durumunun maç saatinde belli olacağını yazmışlar. Umarım oynamaz yada fazla süre almaz, başımıza bela olabilir.

Başarılar Galatasaray NEF.
 
Kötü savunma yapıyoruz. Backdoor'a adam kaçırıyoruz perdelere takılıyoruz. Oyuncular gayretli iyi niyetli ama yayılış ve adam değişmeler sıkıntılı savunmada. Her rakibe rahat atış imkanı veriyoruz.

Hücumda yüzdemiz düşük çünkü çoğunluğu el üstü savunma dengesi bozulmadan attığımız atışlar, 28 de takıldık Ennis arka arkaya 2 zorlama 3 luk sokmasa maça tutunmakta zorlanacaktik. Hücumda perdelerimiz calismiyor ikili oyun yok asist sayımız düşük zaten.

Russell da iyi saf bir şutör değil ekstra şut atabildiğimiz bir akşam değil, içeriden oynamıyoruz oynayamiyoruz Ristic'i pota altında daha fazla kullanmak lazım, Floyd Hummer'dan zaten hücumda beklentim sınırlı.

Bireysel olarak 7 yabancıdan Floyd ve Hummer hariç hepsinden 10 üzerinden 7 lik performans alıyoruz sadece bu maç özelinde değil. Takımın gücü ve koçu bu kadar. Eğer kalan tek ciddi hedefte, BCL 'de yukarı istiyorsak 7 yabancı şart, Floyd ve Hummer yerine bir 4 bir de oyun aklı yüksek 2/3 lazım.

1 sayıyla bile olsa umarım kazanırız. Bu sezonun beni heyecanlandiran tek turnuvası BCL.
 
Floyd'u çıkar Allah'ını seversen 4 kişi oynuyoruz. Ennis iki üçlük Göksenin ekstra üçlükler Caloiaro iki üçlük attı da skorda kalıyoruz. Pistiolis ne yapıyorsun savunma kötü, hücum daha kötü.

Mahmuti döneminde şiir gibi çalışılmış hucumlar olurdu.
 
Yenilirsek BCL defteri kapanır. Sağol Turgay Zeytingöz ve Pistolis, Morgan Floyd Hummer gibi açık ara berbat uzunlar, oynatamadiginız verimsiz yerliler aldınız 4m doları çöpe attınız. Aferin size.
 
Yenilirsek BCL defteri kapanır. Sağol Turgay Zeytingöz ve Pistolis, Morgan Floyd Hummer gibi açık ara berbat uzunlar, oynatamadiginız verimsiz yerliler aldınız 4m doları çöpe attınız. Aferin size.
Daha 2.maç değil mi? niye kapansın?
ben zaten bir koç değişikliği gerekiyor diye düşünüyorum ama CL'den elendikten sonra ya da düşme potasına girdikten sonra değil. Yapacaksak bu aralar yapmamız lazım ya da gözümüzü kapatacaz Pistiolisle devam edicez
 

Üst