BCL Son 16. 2. Maç | Galatasaray NEF - AEK

Elendik Turgay ve Pistolis Floyd ile bir ömür mutluluklar dilerim size. Basketbol bilmeyen adama aylardır sabrettiniz, ribaund alamıyoruz aldığınız sabrettiğiniz adama süre vermiyorsunuz. Pistolis Ataman gibi şut bağımlısı oyuna bir çare üretemedin.

Kına yakın.

Yönetim Hummer Ristic ve Russell kim istediyse aldı. Hesap soracaklardir. 3 yılda BCL de gruplardan elendik.
 
Pistiolis’le yollar ayrılmalı. Kalibresi buralar değilmiş görmüş olduk.
O kadar iddialı konuşamam, belki kariyerinin ilerleyen kısımlarında çok iyi yerlere gelebilir ama şu anda başarılı değil. Avrupa basketbolunda kendisinden beklenti çok yüksek vs deniyor sağda solda ama şu anki durum pek bu beklentileri karşılayabilecek gibi görünmüyor. Dolayısıyla daha önce de söylediğim gibi bir koç değişikliği gerekli gibi görünüyor.
 
Daha 2.maç değil mi? niye kapansın?
ben zaten bir koç değişikliği gerekiyor diye düşünüyorum ama CL'den elendikten sonra ya da düşme potasına girdikten sonra değil. Yapacaksak bu aralar yapmamız lazım ya da gözümüzü kapatacaz Pistiolisle devam edicez
Evimizde AEK 'ya kaybettik. Atina'da yenecek oyun yok bizde kadro kısıtlı zaten. Limoges deplasmanı da zor. Fiilen elendik.
 
Taraftarın değil liselilerin şubesi. Biz Galatasaray'ın adının geçtiği yerde en iyisini istiyoruz ama onlar varlığına duacılar. Esasında rahmetli Mustafa Cengiz bu şubeler şirketleştirilsin dediğinde liseden red yediği gün eli eteği çekmek lazımdı ama maçı olunca da bir umut insan oturuyor işte ekran başına ne yapacaksın.
 
50 defa dedik Pistiolis ile olmaz diye, hırsı yok benim gibi seyrediyor maçı. Dünyanın en yeteneksiz basketbolcularına bile savunma yaptırabilirsin ama GS de yaptıramıyorsun. Kalibren bu değil, derhal yollar ayrılmalı
 
Valla takim duzelecekse ne turlu bir aksiyon alinacaksa hemen alinsin.Gidisat felaket kotu cunku.Pistiolis’i seviyorum ozellikle gecen sezon yasattiklarindan dolayi ama ortada basarisiz bir tablo var sonucta.
Oyuncu transferi anlaminda bu saatten sonra zaten bir hareket alanimiz yok.Hareket alanimiz varken de zaten sacma sapan isler yaptik.
Bir an once aksiyon alinmali yoksa 2020/2021 sezonuna donecegiz hatta belki donduk bile..
 
Bizde genelde koç değişikliğini elendikten bütün hedeflerden koptuktan sonra yaparlar bu yanlış bir bakış açısı. Bir değişiklik yapacaksan şansın varken yapacaksın ki bir anlamı olsun. Yapmayacaksan da elendikten sonra yapmanın bir manası yok.
 
Akıcı oynamıyoruz hücumda. Savunma koçu diyoruz, çoğu takım rahat top çevirip boş adamı buluyor çünkü gereksiz yardımlar adam degisememeler bazen yerinde kalsa daha iyi savunma yapacak adam başı kesik tavuk gibi geç kaldığı adama koşuyor ki rakip iyice havaya girip yüzdeli atmaya başlıyor.

Sene başından beri doğru düzgün uzun almadınız. Sadık Caloiaro iki 4 ile oynamak taktik değil başka formda uzun yoktu ondan oynadılar. Morgan geç gönderildi. Hummer neden aldık kalitesi? Floyd'a neden bu kadar sabrettik? Yerli vs olayına girmeyeceğim yazmaktan fenalık geldi. Turgay Zeytingöz ve Pistolis geçen sene ne kadar başarılı ise bu sene çok daha başarısız, sezon başı plânı, ara hamleler gereksiz vakit kayıpları vs.

1 yılımız ve 4m dolarimiz çöp oldu Erden Timur'a yazık...
 
Ben bu savunma koçu olayından da çok emin değilim. Savunma anlamında hücumdan iyi olduğu kesin fakat sağda solda elit savunma koçu filan diyorlardı Pistiolis için, ondan çok emin değilim. Yani Elit seviyede diyebilir miyiz? ondan pek emin değilim.
 
Geçen sezonun bir tekrarını izliyoruz. Tek fark geçen sezon ligde nispeten iyi gidiyorduk ve ilk gruplarda rakiplerimizi ezip geçmiştik. Takıldığımız yerde transfer yaptık, Ekrem Hoca kafasındaki oyunun dışına çıkamayınca fiilen elenip koç değişikliğine gittik. Bu sezon daha yarıya gelmeden takımın büyük kısmını değiştirdik ancak koç hala sorunlara bir çözüm bulamadı. Bu dakikadan sonra işimiz zor. Ristic oynarken çizgide kısayı takip ediyor, Floyd giriyor üçlük çizgisi üzerinde top atıyorlar. Sanki kim oynarsa oynasın aynı oyunu oynamaya çalışıyor gibiyiz. Teknik ekip bu takımı hiç beklemezken kucağında bulmuş gibi...
 
Oynanmayan maçlar konusunda o kadar karamsar olmamak lazım. Bir koç değişikliğinin tam zamanı o zaman.
Yerli alamıyoruz zaten. 7 yabancıdan Hummer Floyd hariç gönderilecek kadar kötü oynayan yok. Hummer Floyd yerine bir uzun bir kısa 2.tur gruplarından önce gelse bu maçı alır AEK'nin önüne geçerdik.

Bu saatten sonra 2 yabancı ve koç değişse bile zorluk derecesi arttı. Malaga'yi evinde mecbur yenmeli üstüne AEK'yı Atina'da yenmeliyiz.

Geç kaldık. Olur mu olur ama şansımız yarıya indi.
 
Her kötü gidişattan sonra koçu yemeye çalışmasak?
Bence kredisi fazlasıyla var. Olmalı da...
Kredisi bugüne kadar vardı zaten. ligde 7 galibiyet 10 mağlubiyet yaptı. düşme potasından 1 galibiyet uzaktasın. Bu saatten sonra normalde kredi filan kalmaz. BCL'de hedef final şeklinde sezona girildi orada da final büyük ihtimalle olmayacak. Koç yemek diye bir şey yok Pistiolis'i ben de seviyorum ama bir değişiklik gerekiyorsa da o değişiklik yapılmalı.
 

Üst