BCL SON 16 3.MAÇ | Galatasaray NEF - Hapoel Holon

Kenarda sadece hakem kararlarinda saga sola kosan ve oyunu ayni bizim gibi izleyen bir koca sahibiz.Yani yazmayayim dedim ama ilk devrenin sonunda 2 bucuk saniye kala mola aldi ve mola donusu Goksenin Okben falan sahadaydi :)
Yazik oluyor su takima.Rotasyon kotu eyvallah ama bu da degil ya.
 
Koçun son maçı olmalı skor ne olursa olmalı sene başıdan beri 20'den 30'dan maç veren sürekli yakalanan her moladan hüsranla dönen bir takım ve hoca olur mu ?
 
kazansada kaybetsede bu maçtan sonra gerçekten yol ayrımı gerekiyor. Ekrem hoca efsanemiz olarak kal yoksa o saygınıda kaybedeceksin..
 
Kime kızayım anlamadım ki. Daha dün yazdım ve yine paramparça ettiğimiz takım geldi öne geçti maçta. Hayır iyi bir takım olsa, güçlü bir ekip olsa anlayacağım da; vasat oyunculara sahip alelade bir takım.
 
Yahu son adam,hızlı hücumu durdurmak için yapılan bir faul.Topun olduğu ele yapılsın veya yapılmasın,bunlar varsa sportmenlik dışıdır.

Bir bizim mi lobimiz yok,İspanyada Türk takımına karşı izlemeden çalıyorsunuz.Olmasa bile çalıyorsunuz.
 
O pozisyonda muhtemelen Zack'in koşusu hakemleri ikilemde bıraktı. Zira faulün yapılma niyetiyle, faulün yapıldığı an arasındaki farkta Zack yetişmiş gibi görünüyor. Çok ortada bir karardı ama sportmenlik çalsalar kimse itiraz etmezdi. Yazık oldu. Ama mesele bu da değil.
 
Biz saçmaladıkça adamlar ritim buluyor iştahlanıyor. Adamlar öyle oldukça biz saçmalıyoruz. Kısır döngüye girdik. Takım yine düştü oyundan komple.
 
Bulduğumuz sayılar da iyi değil. El üstü 9 metre üçlükler tuttu diye maçtayız. Dayanaksız sayılar, güvensiz hücumlar... Bakalım nereye kadar dayanıcaz...
 
Faul hakkımızda var,savunmada biraz daha agrasif olmamız lazım.Az önce adam Kravish'in yanından sıyrıldı turnikeyi bıraktı.Kolay sayılar yememeliyiz artık.Hele ki çok zor hücum ediyorken.

Takımın özgüveni bitmiş durumda.Çok yazık.
 

Üst