BCL Son 16. 6. Maç | Limoges CSP - Galatasaray Nef

oynatılmayan oyuncuların oynadığı, gençlerin bolca süre aldığı bir maç olur umarım. bana kalsa hiçbir yabancıyı götürmem şuraya, at sahaya ege tan Sedat Ali falan, izleyelim. belki iyi oynar hocayı tavlarlar, rotasyona falan dahil olurlar.

beni en çok üzen şey, iki senedir bcl'de son 32'de gruptan lider çıkıp son16 grubundaki son maçımıza formalite maçı niyetiyle çıkmamız. dünyanın en saçma olayı, şu maça gençler bolca süre alır umarım demek bile ne acı aslında. neyse, başarılar takım.
 
Bu maçta bencede oynatılmayan oyuncuları oynatmak lazım.Her zaman eleştirdik ama yinede dipnot düşelim sezon açısından rezalet bir kadro yapılanması var.

Sadece son maçından ötürü olmak kaydıyla bu maçta Mcgee ödül olarak dinlendirilmeli,Ennis ise zaman zaman skorda ön plana çıksada maç esnalarında çok fazla fevri hareketler sergilemeye başladığından bence oynamalıdır.Yabancı olarak birde Angelo Caloiaro oynatılmalı başkada yabancı oynamasın.Russell-Ristic falan aman diyeyim yok yere deplasmana götürülmesin.

Muhaymin'in rolü fazlayken sorumluluk alacak mı mesela bunu merak ediyorum.Oynadığı her maçta bende büyük hayalkırıklığı oldu.
 
öyle bir uzatma oynadık ki yemin ederim kafayı yememek elde değil. Ertuğrul hoca dönemi yanlış hatirlamiyorsam bir Fethiye deplasmanı vardı hiç sayı bulamamıştık. ondan bile beter bir uzatma devresi, neyse ki bu maç sayı atabildik.
 

Üst