• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BCL TOP 16 5. Maç | JDA Dijon - Galatasaray NEF

Holon kazandi.Hadi be oglum ya alin su maci 5 farkla.

Holon kazandı.. Hadi be çocuklar 10 dakika iyi oynayın şu grupta...

Holon kazandi.Hadi be oglum ya alin su maci 5 farkla.

Kazansak bile yeter hocam, averaja gerek yok.. Formda Holon, içeride maç vermez JDA'ya... Bizde, MHP'den ikili averajı alıp çıkarız.. Şu maçı alalım yeter.

Bir moladan iyi döndüğümüz senaryo yok, hoca molada ne diyor bunlara ya

YAZIKLAR OLSUN şu takım bu poşet gruptan çıkamayacak ya YAZIKLAR OLSUN.

Göksenin yıllardır oyunda yeter çıkart işte artık

Burada hocaya laf ettirmeyen, eleştiriye gelemeyenlere selam olsun. Şu andan itibaren 20 fark atsak da ; hoca Göksenin ve Ege ile arka bahçede koçluk yapar anca.

Fiba Şampiyonlar Ligi için iyi bir kadroya sahibiz. Şanssızlıklar yaşasak da şu gruptan elenirsek Ekrem Memnun'un sorgulanma ( hatta gitme ) vakti gelmiş demektir.

kerry-melo-göksenin. bütün maç oyuna giremeyen 3 oyuncuyla başlıyor çeyreğe. Gerçekten sizin işinize saygınız yoksa, bizim size hiç yok. Defolun gidin be!

Melo böyle maçta olmayacaksa , hangi maçta olacak.

Göksenin’den fayda bekleyen bir koçumuz var. Şu kadro bu durumdaysa sorumlusu koçtur ve seçimleridir

Şimdi molada bunu mı çizdin koç 22 sn topu ezin sonra el üstü salla gitsin

Son3:30 ve Göksenin oyunda 😀

Resmen dalga geçiyor adam. Ama bu yönetime uygun bir koç, fazlasını istemez, öldürmez, yaşatır ama süründürür.

Bir kez daha Goksenini oyuna sokarsa kapatırım maçı dedim, adam yine aldı oyuna maalesef...

Oturup ağlıyorum sinirden. 3:30 dakika var, 6 sayı atmışız. Hala Göksenin'i oyuna sokuyor dalga geçer gibi.

Hocanın Molası sesli verildi Yes No muhteşem iletişim

Alınan her mola sonucunda bir değişkenlik yok...

Oyuncular fix menü gibi neden rıdvan Okben alınmadı Mesela kravis çık Black gir sen çık sadık gir komediya

İddaa ediyorum Ekrem Memnunun Bugun yaptığı koçlukdan daha iyi koçluk yaparım

Ama olsun Kadın Takımına kupa aldırdı...

Kapattım maçı, bitirdim bu izdirabi...

Geri