Beko Basketbol Ligi | 11.Hafta | Galatasaray Liv Hospital 87 - 81 Trabzonspor MP

Maçı ilk yarıda hakem rezaletine rağmen kazandık. Tebrikler! Ama bugün takımı beğenmedim genel olarak, bir durgunluk hakimdi. Sinan'ın oyunu maçı getirdi diyebiliriz.

Bugün sadece Trabzonspor'u yenmedik. Ülker lobisinin, TBF'yi ve hakemleri dr yendik.

Bütün oyuncularımız inanılmaz bir karakter koydular ortaya.
Yüreklerine sağlık.

Durduramadılar..
Durduramayacaklar..

Zor da olsa kazandık.. 2. çeyrek sonunda Erşan Kartal'ın çabaları maçı biraz buralara getirse de Trabzon'u tebrik etmek gerekir.. 3. çeyrek skor oyunu dengeledik, son çeyrek de skor avantajı yakalayıp maçı tamamladık.. Arroyo yokluğunda Ender ve Sinan'a iş düştü.. Ender'in 13 sayı ,12 asisti takdire şayan.. Sinan da 4/4 üçlük attı.. Erceg'in de 2 tane kritik üçlüğü var.. Takım Uşak deplasmanında Arroyo'nun da kadroda olduğu bir maçta derlenip toparlanır diye tahmine diyorum TOP16 maçları öncesi..

Bugün basketbolda Fener mağlubiyetinin haberini alıp içeride Trabzonspor'u mağlup ettik.. Futbolda da şu an için Fener mağlubiyetini duyduk, umarım akşam da aynı durum devam eder :)

Maçı izleyemedim malesef. O yüzden maçla ilgili ne konuşsam saçmalık olur . Tebrikler takım , Trabzonspor dışında yendiklerin için de :) Geçen senenin son zamanlarındaki o havaya girdik maç kazanma alışkanlığı bakımından. 2013 senesi Galatasaray basketbol takımının senesi oldu.

maçı izlerken ölüp ölüp dirildim.fener in içerde yenildiği hafta kazanmamız zaten her daim şartta yinede şarttı.bu tür maçları daha konsantre ve ciddi oynamalıyız.Şampiyon ünvanımızı korumak zorundayız bu sene.

10/15 üçlük maçı getirdi. Bu kadar sayıyı 11 asist ile yaptık, burası düşündürücü. Oyuncular maça konsantre değildi burası malum ama Cuma günü Ergin Hoca'nın açıklamalarını referans alarak oyuncuları bu durumdan ötürü suçlayamam. Şu an 3. durumdayız, üstümüzdeki 2 takımı da playofflarda rahatça geçeriz. FBÜ'yü altımıza almak önemliydi, nitekim ekstra mağlubiyetler almazsak sezon sonunu onların üstünde tamamlarız. Tabi bunların hepsi 5'e 5 mücadelenin olduğu, saha dışı faktörlerin ve saha içindeki sarılacivert formanın üstüne değişik elbise giyenlerin etkilemediği, koçların taktiklerinin ve mücadelenin belirleyici olduğu şartlarda geçerli.

Yerlilerimiz sorumluluk alması bizi diğer takımlardan ayıran en önemli faktör olmaya başladı. Bu çok güzel bir şey yabancı sınırlamasının olduğu ligimizde.
Maç içinde hakem bir pozisyonda mola verdi. Taraftarın tepkisinden dolayı galiba çünkü bir taraftar yer değiştirdi gibi gördüm. Böyle bir şeyi hayatımda ilk defa gördüm, hakemin niyetini gösteren bir hareket gibiydi sanki. Bu konuda bir bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilir mi, belki de yanlışım vardır.

Obradovic Fenerbahçeli olduğu açıklamasının ardından bizim maçın 2. çeyreğini izlemiştir umarım. :) Bandırma'da hakem masasına gittiği halde teknik faul almadı.Biz bir çeyrekte 3 teknik faul alırken o hareketin 3'te 1'ini yapmadık muhtemelen.
Ender'in bu tarz maçlarda verdiği katkı ve enerji muazzam,saygıyı hak ediyor.Sinan'a da parantez açmak lazım,karar anlarında dışarıdan ne attıysa soktu.