• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Beko Basketbol Ligi 2009/2010

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tugay Aktepe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:23
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ukic fülker ile büyük ölçüde anlaştığını doğrulamış.

Kadro kalitelerine göre yorum yapacak olursam, ligdeki potansiyel rakiplerinden Galatasaray´a yenildiler (saha içine bakarak yorum yapıyorum), Telekom´u rakibinin berbat oynaması sayesinde, Beşiktaş´ı ise hakemlerin desteğiyle yendiler.

Fenerbahçe Ülker´in çok kaliteli bir transfer haricinde ayağa kalkma ihtimali bulunmuyordu, şanslarını denediler. Gerçi Tanjevicli Fener´in düzeleceğine pek ihtimal vermiyorum. Bana göre Tanjevic´in "olan aklı" Dünya Şampiyonası´nda.

Tanjevic'in "10 gr'lık" aklı vardı onu da Dünya Şampiyona'sı mı aldın diyorsun abi? :)

P.s: Teşbihte hata olmaz, o yüzden affola..

yarın banvitle yapacağız.bir an önce a takıma çıkıp bende 1.ligde oynamak istiyorum. :) ;)

halkapınara spor salonuna gidiyorum.banviti yeneceğiz umarım.shipp şov yapacak.1-2 sene içinde a takımda umarım bende maçlara çıkacam.

Daçka antalya deplesmanında 10sayı önde.
Daçka toparlanıyor gibi. :oops:

Daçka sene başından beri belli bir periyotta iyi oynuyor. Tabi sonra maçı kaybediyor. Hatta farklı bile kaybediyor. Ama koç değişikliği bu eksikliklerini giderebilir. Ben hiçbir zaman kötü kadroları olduğuna inanmadım, hatta Play-Off'a bile soktum ama yanılttılar beni.

Daçka'nın maçını takip edebileceğimiz bir yer var mı?TBF'nin sitesinde sorun var.

Daçka kazanmış malesef

75-66 Daçka aldı.

Andre Owens Türk Telekom'dan ayrıldı.

banvite 83-65 yenildik yaa.çok kötü oynadık yenildik.seneye a takıma çıkmam lazım. :oops:

Tugay EREN' Alıntı:
banvite 83-65 yenildik yaa.çok kötü oynadık yenildik.seneye a takıma çıkmam lazım. :oops:
Bornova için bende üzüldüm bu ligde beğendiğim takımlardan biri ama son bir kaç haftadır düşüşteler sanırım..
Sende umarım seneye A takıma çıkarsın önemli bir basketbolcu olursun bu forma altında da izleriz seni.
Bu arada benim Türkiye liginden transfer etmek isteyeceğim çok az oyuncudan birisi Josh Shipp UCLA mezunu ve alt yapısına çok güvendiğim bir oyuncu umarım onu Galatasaray formasıyla izleriz:)

sağol abi iyi dileklerin için abi 18e yen girdim.a takıma çıkmam için 2-3 sene var.birde boyum uzamalı su anki boyum 2.03.boyum 2.06 olmalı.birde bornovanın sorunu savunma yapmayı bilmiyor.ayrıca ivan koljeviç gitti.yeni 1 power forvet transferi yapıcaklar.ncaaden oyuncu bakıyor aclan hoca.

Kan değişiminin etkilerini canlı görmek için salonda izleyim istedim Telekom-Karşıyaka maçını.

Karşıyaka ilk çeyreği önde kapatmasına rağmen Telekom´un mücadeleyi elden bırakmayacağı belli oluyordu. İkinci bölümde Hüseyin Beşok´un yanı sıra geldiğinden beri eleştirdiğim L. Wilson da devreye girince Telekom farkı açtı iyice. L. Wilson yine çok top kullandı ama önceki maçlarda girmeyen şutlar, bu maçta girdi ve maçın öne çıkan ismi oldu.

İkinci yarıda oyunun kontrolünü elinden bırakmayınca rahat bir galibiyet aldı ev sahibi ekip.

Hoca değişiklikleri oyuncularda her zaman için bir hırs yaratır, yeni hocaya kendini kabullendirme isteği de denilebilir buna. Bakalım bu hoca değişiminin yarattığı olumlu hava ne kadar devam edecek, Telekom istikrarı yakalayabilecek mi?

Soner Şentürk diğer maçlara nazaran daha fazla süre aldı dün, Tutku ile birlikte oynadılar. Eski Telekom takımında, El Amin - Tutku ikilisine benzer bir ikili bu. Evet El Amin gibi skor potansiyeli yüksek değil ikisinin de ama oynatılmak istenen basketbol anlayışı olarak birebir örtüşüyor bence. Murat Özyer'in ayrılmasının ardından Ercüment Sunter'in ipleri yeniden ele aldığının da bir göstergesi aslında bu. Ayrıca eldeki geniş uzun rotasyonuna karşın sahada hep tek uzun dört kısa gibi oynadı Telekom takımı. Hüseyin - Lang - Dudley üçlüsünden aynı anda birlikte oynayan olmadı hiç. İkinci çeyrekte Hüseyin Beşok'un savunma direnci ve tüm takımı ateşleyen isim olması da geçen seneden alışık olduğumuz bir sahneydi fakat şu anki kadroda Telekom takımında Hüseyin dışında kimsenin savunma yapma niyetinde olmaması hazırladı zaten bu sonu.

Wilson'un durumu epeyce ilginç. Dün de tıpkı sezon başından bu yana olduğu gibi ilginç şut tercihlerinde bulundu. Ama genelin aksine şutlar girince kahraman oldu, yoksa Owens'in arkasından yolcu olan 2. isim olurdu bu maç sonunda.

Dün Hakan Demir ile bir röportaj yaptık, her zaman için savunma yönünde emek veren bir takım olduklarını dolayısıyla haftaiçinde Merih Çakıroğlu'nun yapmış olduğu defansif bir oyun ortaya koyacağız açıklamasının onları çok da etkilemeyeceğini söylemişti coach. Fakat yalnızca 57 sayıya izin veren Telekom, Yücel Platin'in düşük tempolu oyunu neticesinde yediği 65 syaı haricinde kendi evinde en düşük skoru yemiş oldu. Bir bakıma düşündüklerini sahaya yansıtabildiler diyebiliriz yani. Karşıyaka takımında Toolson ve Holston ikilisinin birden kötü oynadığı bir maçı kazanabilecek kadro genişliği yok. İzmir'de bile bu tarz bir maçı kazanmaları pek mümkün değil iken deplasmanda hiç şansları olmadı tabii. Yine de bu iki oyununun kötü oyununa rağmen son üç dakikaya kadar oyunun içinde kalmış onları onlar adına sevindirici bir gelişme.

Aliağa-Fenerbahçe maçına bakalım biraz.Lorenzo Gordon'ın işi çok zor ,yedeğide yok.Pota altında çok zorlanacak Aliağa.

Vladan şov yapıyor maçta, anlaşılan Halo dayı tavşanı çıkaracak şapkadan bugün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri