• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Beko Basketbol Ligi 2010/2011

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onur Yavuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efes 9-4 önde Rakocevic 5 sayı

Efes iyi başladı maşallah

13-9 önde Efes reklam molası

trgoals den baska link var mi bende surekli donuyor

20-13 önde Efes, Fener mola aldı. Sinan Güler 2 faul

Fenerbahçe'de Kaya, Efes'te Kerem Gönlüm ve Rakocevic iyi başladılar özellikle. Jasikevicius da oyunda şu an siftahı yapıyor

İlk çeyrek sonucu 24-19 Efes lehine bitti..

çok iyi pas veriyor Tutku 1 numaradır ama :)

Liderliğimizin fenerbahçe kaybederse eğer ne kadar uzun süreceğini öğrenmiş olabiliriz ki ben hiç kaybetmeyeciğimizi düşünüyorum liderliğimizi.

Kaya Peker, Kerem Gönlüm ve Rakocevic 8er sayıdalar. Jasikevicius ilk çeyrek 1.30 dakika oynadı 1 asisti var

Necati Başaran' Alıntı:
http://www.firstrow.net/webmaster/EstadioFutebol.com/43825/1/watch-fenerbahce-ulker-vs-efes-pilsen.html
cok sagol kardes

Bu Oğuz Savaş bizim maçta da olduğu gibi faul çizgisiyle baya yakından akraba olacağı benziyor. Şu ana kadar 3/4 yüzde ile 3 sayısı var

bu visne de ne buluyor da her mac oynuyor perasovic enderden hicbir farki yok bence en azindan ender turk kontenjana takilmaz en azindan

Ne güzel anlatıyolar Fener'i hiç efes lafı duydunuz mu

29-27 Efes önde kapandı fark mola aldılar.. Kerem G ve Rakocevic kenara gelince ritmi bozuldu Efes'in.. Kaya Peker 10 sayı ile maçın en skorer

Şu an durum 32-27

Jasikevicius yaklaşık 7 dakika sahada kaldı, Ukic girdi yerine. 0 sayı 1 asisti var

Bu kadar yanlı anlatım olmaz sanki Fener önde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri