• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Beko Basketbol Ligi 2010/2011

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onur Yavuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşımla gittim maça çok eğlendim :D napsam bundan sonra sinan erdemede gitsem uğrulu geldim :D

Maç çıkışında bir fenerlinin bu Galatasaray içerde daha kötü yapar bizi demeside iyiydi hani

yalnız Beşiktaş'da da önemli bir çıkış var işin şakası yok İpekçide tokatı çakmamız lazım bunlara hem 1-0 hem saha avantajı bizde olsun...

Beşiktaş'ın bunları yenmesine sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim..
İşler çok karıştı.. Şu Banviti deplasmanda indirdiğimizi görsem rahatlayacağım.

Maç maç ilerlemek lazım. Her an olası playoff eşleşmeleri değişebilir.

banvit 36-56 p.karşıyaka
hadi karşıyaka devam et.:)

Banvit 36 - 56 Pınar Karşıyaka 2.periyot sonucu

banvit 65-67 karşıyaka
banvitin ikinci yarıdaki serisi 30-11

72-67 Karşıyaka önde.Son 05:49.

Ahmet Erdoğan kariyer maçını oynuyor 14 sayı oldu. Fenerden sonra Banvit mağlubiyeti olursa tadından yenmez bu hafta.

67-77 fark 10 sayı piliçlerin pili bitti sanırım.

Fark bir anda 11 sayıya çıktı.Son 4 dakika.Banvit'te Barış Ermiş yok.Tbl'den takip ediyorum.Kadroda gözükmüyor.Barış onların her şeyiydi.

Smith 5 faul kötü oldu bu.

Son 02:29. 80-72.Artık Karşıyaka bırakmaz heralde maçı.

84-76 aldı kazandı Karşıyaka.Buda bizim için harika bir sonuç oldu.

2. lik garanti gibi artık süpriz bir mağlubiyet almazsak.

Çok iyi oldu bu.

Yalnız 2.lik garanti filan değil, Banvit maçı kilit maç. O maçı kazanırsak Fb Ülker, Olin, hatta Beşiktaş'a yenilsek bile 2.liğimizi koruruz. Banvit'e yenilirsek 2.lik tehlikeye girer, çok önem kazandı o maç.

Bu hafta FBÜ kaybetti bu tatlı, Banvitin kaybetmeside kaymak oldu ohh tadından yenmez bir hafta :D

2 lik önemli ama lider bitirmek baya önemli..Olin-Karşıyaka-Beşiktaş çeyrek finalde rakiplerini zorlayacak seviyede..Ama 8.olacak Antalya daha kolay bir rakip..İnşallah 1.oluruz yarı finale rahat geliriz...

Lider bitiremeyiz bence. Ancak 2.lik için önemli bir avantaj oldu, bir mağlubiyet hakkı daha kazandık. Gazanfer'in dediği gibi eğer Banvit'i yenersek işte o zaman tamamdır. Bi final görelim de Allah'ın izniyle, devamı elbet en kötü seneye gelir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri