Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maçın hakemine bakılacak olursa süprize yer yok Erdemir-Fener Ülker mücadelesinde.
Yalnız Efes-Banvit maçı yayınlanmayacak görünüyor bültenlerde. O kadar para veriliyor Digiturk´e, reklamlarında özgürlükten bahsediliyor, dünya kadar kanalım var diyorsun... Belki ben Premier Ligi´nde dandik bir maçı yerine Efes-Banvit maçını izlemeyi istiyorum, kanal zenginliği bunun neresinde?
Erdemir rahat 15 hücumdur savunmada el bile kaldırmıyor.Gücü bu kadar falan değil olay.Maçın içinde değil adamlar,altyapı düzeyinde kat üzerinden turnike yiyorlar bir periyottur.
Fenerbahçe Ülker oynasa anlarım ama bize karşı poposunu yırtan takımın şu maçta savunma yapmamasını anlayamam.Acayip sinirlendim Erdemir'e.
En kritik yerlede sokamamış Erkan Veyseloğlu.Kaç defa geldi şans birini atsa kafa kafaya gelcek Bir poziyonda 3 defa hucum ribaundu verdıler 3lugu yediler fark gene 10.Belki de bu maçı getirdi.
Banvit, Efes maçından sonraki 6 karşılaşmasını da play-off sıralamasına giremeyen takımlar ile oynayacak. Kısaca ligin son 6 takımı ile oynayacağı rahat bir döneme giriyorlar.