Thornton'ın yerine mi acaba Kinsey? Ben bu ikili arasından Kinsey'yi tercih ederim açıkçası.
Atletizm hariç her alanda Thornton açık ara önde.
Thornton'ın yerine mi acaba Kinsey? Ben bu ikili arasından Kinsey'yi tercih ederim açıkçası.
Atletizm hariç her alanda Thornton açık ara önde.
Fiziksel bütün dallarda Kinsey önde. Ayrıca savunma kısmında da önde.
Ya arkadaş ben bu Vujacic Lakovic'ten iyi transfer,Songalia gereksiz transfer diyen adamları anlayamıyorum.Serhat kardeşim geçtiğimiz yaz niye Sloven kadrosunda bu Vujacic yoktuda Lakovic vardı?Niye hala 33 yaşına gelmiş,son 2 sezonda düşüşte dediğin adam milli takımda?Bu Slovenler son 10 yıldır guard mı çıkaramamış Lakovic'ten başka?
Sasha Vujacic 2 yıl önce Goran Dragic'le yaşadığı sorunlar yüzünden kadrodan atılmıştı.Ondan milli takıma alınmıyor.Yoksa şu an Slovenya'nın en büyük silahı olarak Avrupa Şampiyonasına katılırdı...
Sasha Vujacic 2 yıl önce Goran Dragic'le yaşadığı sorunlar yüzünden kadrodan atılmıştı.Ondan milli takıma alınmıyor.Yoksa şu an Slovenya'nın en büyük silahı olarak Avrupa Şampiyonasına katılırdı...
Kambala,Jasaitis ve Darius Washingtonlami sampiyon olacakti Turk Telekom maclar ilk beslerle oynansa.Darius Washingtonu Cem Akdagin muthis sabri bize sevdirdi her antrenor bu kadar sabirli olup boyle bir oyuncuya tahammul edemez.Jasaitis ve Kambala artik eski gunlerinden cok uzaklar.Telekomun ben ikinci sinif bir takim oldugunu dusunuyorum.Jasaitis ve Darius Washington donsun diyenlere hep itirazim olmustur o ozel bir sezondu yasadik bitti su anki Galatasaray basketbol takimi seviye atlamistir ve Jasaitislere,Washingtonlara yer yoktur bu takimda.