• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Beko Basketbol Ligi 2011-2012 Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de lokavtın erken bitme ihtimalinin hayli zayıfladığını düşünüyorum. Tüm sezonunu kaplama olasılığı da var, biz de abartmadan bir eksik kapatsak fena olmaz.

Ersan Efeste diyorlar.

Mills gelmiş Efes'e. Ersan da olursa çok iyi takım olurlar.

Pargo, McCalebb falan hızlı olmalarının ekmeğini yediler Euroleague'de. Mills bence ikisinden de yetenekli ve hatta hızlı. Faydalı olur.

Ersan'a da 3 numarada ve Kerem Gönlüm'ün sakatlığı sebebiyle 4 numarada ihtiyaçları var.

Lokavt bitecekmiş gibi durmuyor.Bizde en azından 1 oyuncu almalıyız bence

efes almış ersanı ntvhaber son dakika

ersan ve mills ile efes kapattı transferi çok iyi kadro kurdular ersan hamlesi ligin dengelerini ciddi sarsar eurolig de final four oynasınlar bari bu kadro ile isterim efesi final four da görmeyi

Playoffta oynayamayacak bir Ersan nasıl dengeleri sarsacak? KG gelene kadar eksik yaşamayacaklr böylece, Euroleague gruptan da çıkamama riskleri varken iyi oldu bu hamle onlar adına.

Playoffta oynayamayacak bir Ersan nasıl dengeleri sarsacak? KG gelene kadar eksik yaşamayacaklr böylece, Euroleague gruptan da çıkamama riskleri varken iyi oldu bu hamle onlar adına.

Playoff'ta oynamayacağı belli değil henüz. Ersan Milwaukee'ye dönmek istemiyor ve takımıyla anlaşırsa 1 sene boyunca Efes'te olacak.

Eğer lokavt bitmez ve Ufuk Sarıca da takımı iyi bir şekilde yönetebilirse Efes Pilsen baya ağır basabilir ligde.. Final Four kapısını da zorlarlar diye düşünüyorum

Ersan'a kadar bence başa baştı Fb,Efes ve biz..Ama bence Efes Ersan ile bu sene şampiyon olacak..Hatta EL'de de F4 garanti gibi..Keşke Ersan'ı biz alabilseydik..

EL'de F4 garanti gibi?Kağıt üzerinde şu takımları yorumlamayıp sıralamalarını belirlemeye ne kadar da bayılıyorsunuz...

Şu an kağıt üstünde Avrupa'nın en iyi kadrosu Efes'te. İnşallah bunu pratiğe de dökerler :)

Ersan'a kadar bence başa baştı Fb,Efes ve biz..Ama bence Efes Ersan ile bu sene şampiyon olacak..Hatta EL'de de F4 garanti gibi..Keşke Ersan'ı biz alabilseydik..

Çok iyi transfer gerçekten ama lokavt bitince anlaşma bitiyormuş.Ama Ersan tam sezon kalmak istiyormuş..

EL'de F4 garanti gibi?Kağıt üzerinde şu takımları yorumlamayıp sıralamalarını belirlemeye ne kadar da bayılıyorsunuz...

Bundan önce böyle bir söz duydun mu benden? Ersan ile ilgili bu durum..Barça'yı EL'de başarılı yapan kaliteli kadrosu değildi,Ersan gibi mücadeleci özel bi oyuncuya sahip olmalarıydı..Ben isimlere önem vermem..

güzel kadro kurdular..sonları olimpiakosa benzemesin de:D

Efes Dream Team kurdu

Ersanı keşke biz alsaydık en büyük favori olurduk ancak yinede kadroyu genişletmek için transfer yapma şansımız var.Yabancı bir 5 alırsak kenara gelecek isim Shipp olur çoğu zaman ama Ömer Aşık,Enes Kanter'den birini alsak öyle bir sorunda olmaz .Ama transfer olmayacak gibi işin kötüsü.

Benzesin. Barcelona'ya finalde kaybetmek de kötü değil.

Bu sefer seninle aynı fikirdeyim...
Biz Olimpiyakos'un son 5 yılda yaptıklarını yapalım da...
Değil Final 8'in Top 16'nın bile başarı sayıldığı zamanlardayız...

valla efes açıkçası şu kadrosuyla nba'de playoff oynar kimse kusura bakmasın ve bunu üzülerek söylüyorum...çünkü eger ersan da sezon boyunca kalırsa cidden kadro olarak fazlasıyla agır basacaklar ligde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri