Beko Basketbol Ligi | 4.Hafta | Galatasaray Liv Hospital 87 - Tofaş 80

Ergin hoca yarın yeni transfer gelebilir dedi.Bu gece bir görüşme olacakmış.

Bu arada Ligtv3 açılmıyor artık maç zamanında.Şampiyonlar paketi var.Geçen hafta Aliağa maçında açmışlardı.Kafalarına göre kanalı açıyorlar.Bugün açmadılar.Bende Digiturkplay'e baktım fiyatı nedir diye.10 taksit 5 TL'ye playoflar dahil paket aldım.Hatırlatmak istedim bunu.Alın kafanız rahatlasın.Öğrencinin bile ödiyebileceği mebla.Görüntü kaliteside iyi.

Keşke Beko basketbol ligi paketi almasaymışsınız. Premimum paket var ayda 5 liraya BBL, Premier Lig, Rusya ve Brezilya Ligi, Maçsız Lig TV var pakette. Ben de ondan vardı.

Şu süreçte alınacak her galibiyet işimizi kolaylaştıracaktır.

Yenilmez Armada Galip! | Galatasaray Liv Hospital 87 - Tofaş 80

B_6625c66eb40cb3384d2a838bf2966f42-660x330.jpg

Sakatlıklar nedeniyle zor bir dönemden geçen takımımız, Tofaş önünde aldığı galibiyet ile rahat bir nefes aldı ve Abdi İpekçi Spor Salonu'nda ligde yenilmezlik serisini sürdürdü. Dar bir rotasyonla mücadele eden takımımızda; Jamont Gordon, Carlos Arroyo, Pops Mensah-Bonsu, Ersin Dağlı ve Sinan Güler 30 dakikanın üzerinde süre aldılar.

Yeni transferimiz Pops Mensah-Bonsu önemli katkı verip, takıma alışmış bir görüntü çizerken; Arroyo da galibiyette liderlik yapan isimdi.

Yenilmez Armada, Tofaş'ı 87-80 yenerken; ligde 4 maç geride kalırken 3 galibiyete ulaştı.

gstfs.png

35 yaşındaki Arroyo 37 dk süre almış bu maçta , Malaga maçında neredeyse 40 dk süre alan Gordon 32, kronik diz sakatlıgından korktugumuz Bonsu ise 36.. Yani ben anlamıyorum bazı şeyleri. Tamam rotasyon için yeterli oyuncular yok şu an için takımda ve bir galibiyete de ihtiyacımız var ama hakikaten bu süreler fazla değil mi?? Arroyo nasıl kaldıracak bu tempoyu? Hafta içi Euroleauge´de zaten sert oyunlar, ikili sıkıştırmalar, maç boyu üstüne oynamalar; hafta sonu da gel 37 dk sahada kal. Bu adam top 16´yı görür mü bilmiyorum ya. En büyük umutsuzlugum burada yatıyor benim..

Kötü oyuna rağmen galibiyet geldi. Rölanti oyun desek değil, çünkü böyle rölanti olmaz. 34 yaşındaki Arroyo neredeyse hiç kenarı gelmedi. Onu bu kadar yıpratmak, onsuz oyunu organize edememek Euroleague'de en fazla top 16 getirir. Bu dönem ciddi bir konsantrasyon sorunu var. Tabii lig başı olmaı sebebiyle sona doğru formda olmak daha iyi ama, umarım fazla yol kazası yaşanmaz.

25 dakikadır ne organize hücum ne de set var.Topu alan kafasına göre oynuyor
içeri dalıyor üçlük sallıyor.Rakip ise yürüyerek turnike atıyor.

Ağabey eleştirilerin de hakli olabilirsin. Ama maçı kazandik ve olumlu tek bir mesaj dahi atmamissiniz. Allah korusun bir yenilgi olsaydi şimdi en az 3 mesajınız olmuştu. Takımın kötü olmasını ister bir hal seziyorum sizde.Aklimda ki bu soruları cevaplandirir mısınız ? Size haksızlık yapmak istemiyorum çünkü ama şu anda da görünen Köy kılavuz istemiyor...

Yalnız Bonsunun iyiki dizleri tutumuyormuş. demek bir de yürüyebilse neler yapacak !

Bonsu'nun sakatlanma ihtimali yüksek. Geçmişinde ciddi diz sakatlığı problemleri var hatta ispanya'dan bu sorun yüzünden gönderildi. İki maç zıpladı diye hep böyle sağlıklı olacak değil. Umarım sakatlanmaz biz haksız çıkarız lakin diz sakatlığı uzun oyuncular için ciddi bir problem.

Bonsu gayet iyidi fakat savunmamızı düzeltmemiz gerek.
Hairston gelince en azından penetresi olan biri olacak gordondan sonra arroyo'da arada atıyor ama bo gibi rakibin içine dalan biri lazım.Bo'da başka özellik yok ama bu özelliği iyi.

Ağabey eleştirilerin de hakli olabilirsin. Ama maçı kazandik ve olumlu tek bir mesaj dahi atmamissiniz. Allah korusun bir yenilgi olsaydi şimdi en az 3 mesajınız olmuştu. Takımın kötü olmasını ister bir hal seziyorum sizde.Aklimda ki bu soruları cevaplandirir mısınız ? Size haksızlık yapmak istemiyorum çünkü ama şu anda da görünen Köy kılavuz istemiyor...
Takımın kötü olmasını istersem kötülüklerini saymam hiçbirşey yokmuş gibi kafamı kuma gömerim.Bu kötü performansın sakat oyuncularla da alakası yok formsuzluk la da.Ergin hoca her hatasında Türk oyuncuları azarlayıp çıkarırken Gordon'un saçmalamalarına,zorlama üçlüklerine Arroyo'nun gereksiz hücumu zora sokamasına birşey diyemiyor hep sineye çekiyorsa bunları derim.Furkan 1.5 sene her maçta azar yiyor herkes etkilenir bu kadar tepkiye.Formanın adaletli dağıtıldığını da düşünmüyorum.Olumlu birşey görmedim ki yazıyım Tofaşı yendik diye kutlama mı yapıyım.Takımın oyununu beğenmiyorum ve kendi çapımda eleştriyorum.Bu arada eleştrileri görüp takımın kötü gitmesini mi istiyorsun diye sormak ta çok ucuz bir yargılamadır,belirtiyim.

Abdi İpekçide galibiyet serisinin devam etmesi güzel ancak savunmayı düzeltmemiz gerek. Ender Arslan neden bu kadar az süre alıyor. Vücut dilinden mutsuz olduğu anlaşılıyor. Bir problemi mi var acaba kenar yönetimle ?

Abdi İpekçide galibiyet serisinin devam etmesi güzel ancak savunmayı düzeltmemiz gerek. Ender Arslan neden bu kadar az süre alıyor. Vücut dilinden mutsuz olduğu anlaşılıyor. Bir problemi mi var acaba kenar yönetimle ?

Ben mactaydim ve bizim bench'in arkasina dogru bir yerde oturuyordum. TV'ye yansidi mi bilemedim ama Ender degisiklik isaret etti (sanirim 2. ceyrekti) ve kafasini iki yana sallayarak bench'e geldi. Sonra elinde buz torbasiyla saglik ekibinden biri yanina gitti ve Ender'in tam goremedigim bir bolgesine buz tedavisi yapildi. Hatta Cenk de pota altindaki sandalyesinden kalkip Ender'in yanina geldi biraz konustular. Ender gene arada kafasini iki yana salladi 1-2 kere konusurlarken. Sanirim sakatligi tam gecmedigi icin sure alamadi.

Cenk de once diger sakat oyuncular ve Macvan'la beraber pota arkasindaki tahta ve sirt dayama yeri olmayan bir bankta oturuyordu. Sonra sandalye istedi ve sandalyede oturdu. Ayaga kalkarken sikinti yasadi hep. Ender'in yanina gelirken de dogru duzgun yuruyemiyordu. Sanirim onun da daha sakatliginin gecmesi icin biraz zaman lazim.

Bir arkadaşımız geçen hafta Tofaş'ı yenmemizi küçümseyip "kıçıkırık" takımları yenmemize seviniyorsunuz demişti.Aynı arkadaşımız fbnin avrupa forumlarında dahi övüldüğünü söylemişti.o tofaş o feneri yendi... Ne düşünür acaba konu hakkında merak ettim...

Bir arkadaşımız geçen hafta Tofaş'ı yenmemizi küçümseyip "kıçıkırık" takımları yenmemize seviniyorsunuz demişti.Aynı arkadaşımız fbnin avrupa forumlarında dahi övüldüğünü söylemişti.o tofaş o feneri yendi... Ne düşünür acaba konu hakkında merak ettim...

Güzellikleri fazlasıyla abartıp, hafiften kötüye giden bir oyuncumuzu yerin dibine sokmak son yılların en büyük hastalığı haline geldi GS taraftarında. Buna bağlı olarak da günlük/haftalık gelişmeleri de ya çok abartıyoruz ya da gereken değeri vermiyoruz. Dengeyi tutturamaz olduk...